Aikuisten ja nuorten
suunnistusopetus
Lue lisää!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit vuonna 2019
Lue lisää!

AM-yö 13.9.2019
Lisätiedot!
Kissojen yö 27.9.2019
Lisätiedot!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna monet Lynxin innokkaista nuorista suunnistajista huoltajineen suuntaa perinteiselle kisamatkalle Turun seudulle. Niin tänäkin vuonna, kun Turun Suunnistajien isännöimä Nuoriso- ja Sprinttiviesti järjestettiin lauantaina 4.10. Naantalin Kuparivuorella. Upeiden merimaisemien lisäksi pääosin kallioinen pienipiirteinen maasto tarjosi paikoittain hyvinkin haasteellista suunnistusta.

Lynxillä oli mukana Nuorisoviestissä yhteensä viisi vauhdikasta joukkuetta. A-sarjassa eli H/D16 oli yksi joukkue, joka oli tänä vuonna yhteisiältään varsin nuori. Koko joukkue kuitenkin juoksi tässä tarkkuutta vaatineessa maastossa todella varmasti ja tasaisesti, jonka ansiosta sijoitus oli hienosti 16. Voiton tässä sarjassa vei tällä kertaa MS Parma.

B-sarjaan eli H/D12 osallistui neljä joukkuetta. Kaikki osuudet sujuivat oivallisesti vaikka nuorimmat matkaanlähtijät olivat vasta 7 vuotiaita. Aivan erityisen upean elämyksen tarjosi tämän sarjan Lynx 1 -jooukkue, joka päihitti suunnistus- ja juoksutaidollaan kaikki muut 84 joukkuetta voittaen kultaa. Joukkueessa juoksivat Arttu, Suvi, Matias K ja Karim. Arttu aloitti vahvasti tuoden joukkueen ensimmäisenä vaihtoon lähes 20 sekuntien erolla seuraavaan. Suvi jatkoi mahtavaa suoritusta ollen myös selkeästi osuutensa nopein kasvattaen eroa toisessa vaihdossa yli 3 minuuttiin. Matias onnistui myös hienosti ja johto toisena tulevaan joukkueeseen säilyi 3 minuutin tuntumassa. Ankkuriosuudella Karim saikin jo omien sanojensa mukaan vähän varmistella ja tarkka suoritus siivitti joukkueen iloiseen voittoon.

Eikä mitalisade tähän loppunut! Viestissä kamppailtiin myös C- eli kuntosarjassa, jonka voiton vei niin ikään Lynxin ykkösjoukkue, eli Tom, Johanna ja Sami. Toinenkin sarjaan osallistunut joukkueemme sijoittui mukavasti puolivälin paremmalle puolelle.

Lauantai-iltana suuri osa ilveksistä rentoutui Naantalin kylpylän altailla ja nautti hotellin herkullisista antimista. Sunnuntaina oli vuorossa MS-52:n järjestämä Oravatonni, joka kilpailtiin Vehmaalla raikkaassa aurinkoisessa syyssäässä. Noolojärven monipuolisiin maastoihin osallistui 40 Lynxläistä. Oravatonnissa kilpaillaan sekä henkilökohtaisessa kilpailussa että kamppaillaan parhaan seuran palkinnosta. Yhteiskilpailussa ovat mukana sarjat H/D16-H/D10RR. Lynxin sijoitus tässä yhteiskilpailussa oli hienosti 5.

Pisteitä Lynxille toivat: D16 Heidi ja Tuuli, D12 Hanne, D11 Suvi, H11 Karim (1.sija) ja Arttu, H10 Tatu, D10RR Salla ja H10RR Viktor. Lisäksi henkilökohtaisissa nuortensarjoissa hienosti menestyivät Anni (1. sija D18), Nelli (D9RR), Eemil ja Otto (H9RR).

Kaiken kaikkiaan hieno kisaviikonloppu! Ensi vuonna uudestaan!

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media