Aikuisten ja nuorten
suunnistusopetus
Lue lisää!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit vuonna 2019
Lue lisää!

AM-yö 13.9.2019
Lisätiedot!
Kissojen yö 27.9.2019
Lisätiedot!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Lynx järjesti sunnuntaina 16.11. Parenteesihankkeeseen liittyvän tapahtuman Kirkkonummen torilla. Tarjolla oli keskusta-alueen karttoja euron hintaan ja näihin oli merkitty alueelta löydettyjä parenteesiajan kohteita. Kartalle mahtui pesäkkeitä, poteroita, bunkkereita, juoksuhautoja, tykkiasemia ja monia muita tuolta ajalta jääneitä jälkiä.

Ensimmäisiä karttoja odoteltiin paikalla jo ennen kello kahtatoista ja parin tunnin ajan pisteellä kävi kova säpinä. Etukäteen oltiin varauduttu 200 kartan kanssa, mutta nämä menivät kuin kuumille kiville ja lopulta oli tarjolla enää lämmintä kättä. Niinpä piste purettiin puolisen tuntia etuajassa, mutta innostukseen täytyy totta kai vastata ja uusi parenteesipäivä on jo mietinnässä. Suuret pahoittelut kaikille, joilta kartta jäi sunnuntaina niiden loputtua saamatta! Karttoja valmistuu pikku hiljaa myös muilta alueilta. Meikolta, Masalasta, Kantvikista, Kopparnäsistä sekä Upinniemen nurkilta on haettu viimeisiä kohteita ihan viime päiviin saakka. Näiden merkintä on vielä kesken ja koko alueen kattava iso kartta on tarkoitus saada valmiiksi vuodenvaihteeseen mennessä.

Projektin loppuvaiheista, tuloksista ja mahdollisista uusista parenteesitapahtumista tiedotetaan taas seuran kotisivuilla sekä Kirkkonummen Sanomissa. Kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille. Järjestäjät saivat nauttia iloisista ilmeistä ja mukavista juttuhetkistä, ja tulipahan mukana useita uusiakin vinkkejä kohteista!Yhteistyössä:

Sosiaalinen media