Aikuisten ja nuorten
suunnistusopetus
Lue lisää!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit vuonna 2019
Lue lisää!

AM-yö 13.9.2019
Lisätiedot!
Kissojen yö 27.9.2019
Lisätiedot!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Perinteinen kansallinen  Husqvarna-kisa juostiin  sunnuntaina 23.8.2015 helteisessä kelissä Porvoon Mickelsbölen  vaativissa maastoissa. Kilpailuun oli ilmoittautunut noin 700 suunnistajaa. Sarjavaihtoehtoja oli 43. Edellispäivän Nuorten Jukola verotti jonkin verran osallistujia nuorten sarjoista. Kilpailukeskus sijaitsi Rännarsten lähistöllä komeilla avokallioilla ja tarjosi upeat puitteet kisalle.  Kisajärjestelyistä vastasi tuttuun tapaan IF Sibbo Vargarna.

 

 

Lynxin pääsarjoissa oli mukavasti keltamustaa palkintopallilla, sillä miesten kärkiseitsikosta peräti 3 oli lynxiläisiä. 6,2 km:n radan suunnisti nopeimmin Lynxin Aapo Leskinen ajalla 37.46 voittaen  reilulla puolella minuutilla Kooveen Jani Lakasta, joka oli kisan toinen.  Leskisen veljessarjan kuopus  Antti-Pekka oli kolmossijalla ja veljeksistä vanhin Aleksi  pokkasi nelospaikan reilun minuutin erolla voittajaan. Viidenneksi tuli Kim Fagerudd Paimion Rastista, kuudenneksi  Topi Penttinen Trianista ja seitsemännen sijan saavutti Markus Lindeqvist Paimion Rastista.  Lindeqvist ero voittaja-Leskiseen oli 1.56. Miesten kisaan oli ilmoittautunut 68 kilpailijaa.

 

 

Voittaja Aapo Leskinen tuulettaa uutta moottorisahaa

 

Naisten kärkinelikossa oli myös Lynx edustettuna, sillä Karoliina Sundberg oli kolmas ja Aino Mänkärlä neljäs. Voiton naisten 4,8 km:n radalla vei Sari Nurmela Vehkalahden Veikoista ajalla 36.51 ja toiseksi suunnisti Marjo Liikanen Rajamäen Rykmentistä ajalla 37.19. Karoliina Sundberg hävisi voittajalle 49 sekuntia ja Aino Mänkärlän tappio oli 1.12. Naisten kisaan oli ilmoittautunut 40 kilpailijaa.