Aikuisten ja nuorten
suunnistusopetus
Lue lisää!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit vuonna 2019
Lue lisää!

AM-yö 13.9.2019
Lisätiedot!
Kissojen yö 27.9.2019
Lisätiedot!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

LYNX JÄSENYYS 2019

Seuran jäsenedut

Seuran jäsenenä pääset osaksi aktiivisen suunnistusseuran toimintaa, josta esimakua saa mm. seuramme Nimenhuuto-sivuilta sekä seuran harjoitusten kuvauksista.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksun suuruus on porrastettu iän mukaan

0-4 -vuotiaat 0 euroa syntymävuosi 2015 - 2019
5-14 -vuotiaat 40 euroa syntymävuosi 2005 - 2014
15-20 -vuotiaat 50 euroa syntymävuosi 1999 - 2004
Yli 20-vuotiaat 80 euroa syntymävuosi 1998 tai aiemmin
Kannattajajäsenmaksu ei ylärajaa alaraja 160 euroa
Perhemaksu 1 180 euroa perheessä kaksi huoltajaa ja yksi tai useampi alle 18-vuotias lapsi
Perhemaksu 2 120 euroa perheessä yksi huoltaja ja yksi tai useampi alle 18 -vuotias lapsi

Liittyminen jäseneksi

Lähetä jäsenrekisterivastaavalle tietosi alla olevan esimerkin (ks. kohta Jäsenrekisterin tiedot) mukaisesti. Saat sähköpostissa jäsenmaksutiedot maksuviitenumeroineen muutaman päivän kuluessa. Seuran jäsenrekisterivastaava on Aleksi Mattila, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jäsenmaksun maksaminen

Seuran jäsenrekisterivastaava lähettää jäsenmaksupostia jäsenille tammikuun aikana. Jäsenmaksu maksetaan maksuviitenumeroa käyttäen seuran tilille.

Jos maksat perhemaksun, niin käytä jäsenmaksun maksamiseen yhtä perheen maksuviitenumeroista ja ilmoita tästä seuran rahastonhoitajalle. Ilmoita samalla ketkä perheesi jäsenet tällä maksulla maksat. Seuran rahastonhoitaja on Nina Ljungqvist-Sarparanta, nina.l-s(a)pp.inet.fi.

Rekisteriseloste 

Jäsenmaksun maksaneet jäsenet merkitään Lynx ry:n jäsenrekisteriin. Rekisterinpitäjä on seuran jäsenrekisterivastaava. Jäsenrekisterissä olevien henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on Yhdistyslain 11 §:n mukainen jäsenyyden hoitaminen, eikä jäsenrekisterin tietoja luovuteta tai siirretä eteenpäin. Seuran jäsenrekisteriä pidetään tiedostomuodossa jäsenrekisterivastaavan salasanasuojatussa tietoverkossa.

Jäsenrekisterin tiedot 

Seuran jäsenrekisteri sisältää jäsenestä seuraavat tiedot: nimi, syntymävuosi, kotikunta, sähköpostiosoite, puhelinnumero. Lähetä tietosi jäsenrekisterivastaavalle seuraavan esimerkin mukaisessa muodossa:
Taina Teikalainen, 1999, Kirkkonummi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050-1234567

Jos jäsentiedoissasi tapahtuu muutosta, niin ilmoita muutokset jäsenrekisterivastaavalle.

Seurasta eroaminen

Jos eroat seurasta, niin ilmoita tästä jäsenrekisterivastaavalle. Jos jäsen ei toistuvista huomautuksista huolimatta maksa jäsenmaksua, niin seuran johtokunta voi erottaa jäsenyydestä.

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media