Suunnistuskoulu
Jatkuu taas ensi keväänä!
Lue lisää!

Kuntorastit
Lynxin kuntorastit vuonna 2017
Lue lisää!

Kissojen Yö 2017
Perjantaina 22.9.
Lisätiedot!

Nuorten sarjakilpailu
30.8 Linlossa
Lisätiedot

LYNX JÄSENYYS 2017

Jäsenmaksut

Jäsenmaksun suuruus on porrastettu iän mukaan

0-4 -vuotiaat 0 euroa syntymävuosi 2013 - 2017
5-14 -vuotiaat 40 euroa syntymävuosi 2003 - 2012
15-20 -vuotiaat 50 euroa syntymävuosi 1997 - 2002
Yli 20-vuotiaat 80 euroa syntymävuosi <= 1996
Kannattajajäsenmaksu ei ylärajaa alaraja 160 euroa
Perhemaksu 1 180 euroa perheessä kaksi huoltajaa ja yksi tai useampi alle 18-vuotias lapsi
Perhemaksu 2 120 euroa perheessä yksi huoltaja ja yksi tai useampi alle 18 -vuotias lapsi

Liittyminen jäseneksi

Lähetä jäsenrekisterivastaavalle tietosi alla olevan esimerkin (ks. kohta Rekisteriseloste) mukaisesti. Saat sähköpostissa jäsenmaksutiedot maksuviitenumeroineen muutaman päivän kuluessa. Seuran jäsenrekisterivastaava on Riitta Kaasalainen, riitta.kaasalainen(a)kolumbus.fi.

Jäsenmaksun maksaminen

Seuran jäsenrekisterivastaava lähettää jäsenmaksupostia jäsenille tammikuun aikana. Jäsenmaksu maksetaan maksuviitenumeroa käyttäen seuran tilille.  

Jos maksat perhemaksun, niin käytä jäsenmaksun maksamiseen yhtä perheen maksuviitenumeroista ja ilmoita tästä seuran rahastonhoitajalle. Ilmoita samalla ketkä perheesi jäsenet tällä maksulla maksat. Seuran rahastonhoitaja on Nina Ljungqvist-Sarparanta, nina.l-s(a)pp.inet.fi.

Lisenssit

Voimassa olevien suunnistuksen lajisääntöjen mukaan kaikkien niiden kilpailijoiden, jotka osallistuvat kansallisiin, kansainvälisiin tai SM-kilpailuihin tulee lunastaa kilpailulupa eli lisenssi. Myös ulkomaalaisten, jotka edustavat suomalaista suunnistusseuraa, on lunastettava lisenssi. Lisenssin lunastamalla suunnistaja solmii lisenssisopimuksen, jossa on määritelty suunnistusliiton ja kilpasuunnistajan oikeudet ja velvollisuudet.

Aikuisten ja 15 – 20 -vuotiaiden nuorten lisenssin jokainen lunastaa itse IRMA -tietojärjestelmän kautta. Seura maksaa lasten 0-14 -vuotiaiden lisenssin (Nuori Suunta -kortti) jäsenilleen. Lisätietoja lisensseistä löytyy suunnistusliiton sivuilta.

Rekisteriseloste 

Jäsenmaksun maksaneet jäsenet merkitään Lynx ry:n jäsenrekisteriin. Rekisterinpitäjä on seuran jäsenrekisterivastaava. Jäsenrekisterissä olevien henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on Yhdistyslain 11 §:n mukainen jäsenyyden hoitaminen, eikä jäsenrekisterin tietoja luovuteta tai siirretä eteenpäin. Seuran jäsenrekisteriä pidetään tiedostomuodossa jäsenrekisterivastaavan salasanasuojatussa tietoverkossa.  

Seuran jäsenrekisteri sisältää jäsenestä seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika (pp.kk.vvvv), kotikunta, katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero(t). 

Lähetä tietosi jäsenrekisterivastaavalle seuraavan esimerkin mukaisessa muodossa.:

Olli Orava, 31.12.1999, Kirkkonummi

Testikatu 77, 02880 Veikkola

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

09-1234567 050-1234567 

Jos jäsentiedoissasi tapahtuu muutosta, niin ilmoita muutokset jäsenrekisterivastaavalle.

Jäsenille tiedottaminen 

Jäsenille tiedottaminen tapahtuu seuran nettisivujen kautta. Nettisivuilla olevasta kalenterista löytyy tietoa tulevista tapahtumista, ja kalenterin kautta myös ilmoittaudutaan seuran yhteisiin tapahtumiin. Jäsenet voivat hakea tunnuksia seuran nettisivuille etusivulla olevaa Rekisteröidy -toimintoa käyttäen. Webmaster lähettää tunnukset uudelle jäsenelle, kun jäsenmaksu on ensin maksettu ja jäsenyystiedot tarkistettu. Jäsenyydestä eronneiden käyttäjätunnukset poistetaan webmasterin toimesta. 

Lisäksi tiedotuksen käytössä on sähköpostilistat, joiden avulla seuralaiset voivat viestiä mm. informaatiota harjoituksista ja leireistä sekä viime hetken muutoksista. Lynxin jäsensähköpostilistoja ovat mm. lynxlista, valmennus ja vauhti-ilvekset. Jos haluat mukaan tai pois näiltä postituslistoilta, niin ilmoita tästä jäsenrekisterivastaavalle.

Seurasta eroaminen

Jos eroat seurasta, niin ilmoita tästä jäsenrekisterivastaavalle.  Jos jäsen ei toistuvista huomautuksista huolimatta maksa jäsenmaksua, niin seuran johtokunta voi erottaa jäsenyydestä.

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media