Aikuisten ja nuorten
suunnistusopetus
Lue lisää!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit vuonna 2019
Lue lisää!

AM-yö 13.9.2019
Lisätiedot!
Kissojen yö 27.9.2019
Lisätiedot!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Pääkaupunkiseudun sarjakisa 24.8.2011 Lynx

 

Tulokset Väliajat


 

 

Alustavat kilpailuohjeet (18.8.2011). Lopulliset kilpailuohjeet ovat nähtävänä kisapaikalla.

Lähtö vapaasti klo 17-18.30. Ilmoittautuminen on kilpailupaikalla, mutta suositellaan ennakkorekisteröintiä. Tapahtumat ovat ilmaisia alueen seurojen nuorille.

Toimihenkilöt: Kilpailun johtaja Herkko Plit, Ratamestari Kai Hilo, Lähtö Henna Plit, Maali Ville Koponen, Info Annamari Heikkilä

Pysäköinti: Kilpailukeskuksen läheisyydessä (100 m). Opastus Kirkkonummen Kantvikin Sokeritehtaantieltä.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä. Jouhevan kisatapahtuman mahdollistamiseksi ja ilmoittautumisjonotusajan minimoimiseksi pyydetään ennakkorekisteröintiä 22.8 klo 20 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ennakkorekisteröinnissä ilmoitetaan nimi, seura, sarja ja syntymävuosi sekä emit-kortin numero tai jos käyttää lainaemit-korttia: laina-emit.

 

 

Etukäteen rekisteröityneiden täytyy vahvistaa ilmoittautuminen luetuttamalla emit-kortti ennen lähtöön siirtymistä (ennakkorekisteröityneille oma ilmoittautumispiste).

 

Ne, jotka eivät ole ennakkorekisteröityneet, aloittavat ilmoittautumisen täyttämällä ilmoittautumiskorttiin nimi, seura, sarja ja syntymävuosi ja emit-kortin numero. Jos sinulla ei ole emit-korttia, voit lainata sellaisen ilmoittautumispisteen lähistöltä ja saat tarvittaessa sen käyttöön myös opastusta. Hukatusta emitistä peritään 50€.

Jätä kaikilla tiedoilla täytetty ilmoittautumiskortti ilmoittautumispisteeseen ja luetuta emit-korttisi sekä siirry sen jälkeen lähtöön. Lähtöön on matkaa alle 200 m.

Maasto

Kilpailumaasto sijaitsee Kantvikissä Kirkkonummella. Maasto tarjoaa edellytykset vauhdikkaalle etenemiselle.

Maastossa on erilaisia ulkoilureittejä sekä pienempiä polkuja, joilla on muita liikkujia.  Alue on vilkkaassa ulkoilukäytössä, joten maastossa on myös karttaan merkitsemättömiä kulku-uria.

Kilpasarjat ja radat

H/D14 2,6 km 11 rastia

H/D12 1,6 km 6 rastia

H/D12TR 1,4 km 7 rastia

H/D10RR,

H/D8RR 2,1/1,6 km 6 rastia

RR = rastireittirata: Kartassa näkyvä rastireitin reittiviiva on merkitty maastoon yhtenäisellä valkopunaisella muovinauhalla. Rastit ovat reitin varrella. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen. Rastireitillä käymättä jääneestä rastista lisätään loppuaikaan 10 minuuttia.

TR = tukireittirata: on sama nauha kuin RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse aivan sen varrella. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä.


 

Saattaja-/parisarjat


S-14 2,6 km 11 rastia

S-12 1,6 km 6 rastia

S-TR 1,4 km 7 rastia

S-RR 2,1/1,6 km 6 rastia

S-sarjoissa kuljetaan parin tai saattajan kanssa. Sarjoissa ei ole alaikärajoituksia.

Kartta ja rastimääritteet

Kartta 1:5000, käyräväli 5 m, ajantasaistettu 2011. Kilpailussa käytetään A4-kokoisia tulostekarttoja, jotka ovat muovikotelossa. Sarjojen H/D12TR, H/D12 ja H/D14, S12-TR, S-12 ja S-14 rastimääritteet on tulostettu karttaan (niitä ei ole saatavana irrallisina).

Rastit

Kilpailussa käytetään Emit-leimausta.

Mallirasti on ilmoittautumispaikan läheisyydessä. Rastireitin rastilipuissa ja -leimasimissa on koodi RR1, RR2, RR3, … , RR6. Muiden sarjojen rastileimasimissa karttaan painetuista rastimääritteistä näkyvä numerotunnus (rastin koodi).

Rastit kierretään numerojärjestyksessä.

Lähtöpaikka

Lähdössä on kolme ryhmää: RR-kilpasarjat, muut kilpasarjat ja saattajasarjat. Asetu sarjasi mukaiseen jonoon. Kilpailijoilla ei ole etukäteen annettuja lähtöaikoja, vaan lähtöajat määräytyvät jonotusjärjestyksestä.

Kilpasarjalaiset kutsutaan vuorollaan lähtökarsinaan noin kolme minuuttia ennen varsinaista lähtöaikaa. Lähtökellon piippauksella siirrytään aina seuraavaan karsinaan.

Kaksi minuuttia ennen lähtöä RR-sarjalaiset saavat kartan ja ohjaajan opastuksen.

Minuutti ennen lähtöä muutkin kilpasarjoihin osallistuvat saavat ottaa kartan. Noin kymmenen sekuntia ennen lähtöä suunnistaja asettaa emit-korttinsa lähdön valvojan ohjeiden mukaisesti 0-leimasimeen. Lähtömerkin kuultuaan suunnistaja nostaa emit-korttinsa 0-leimasimesta ja voi lähteä matkaan.

Saattajasarjalaiset kutsutaan vuorollaan lähtökarsinaan, jossa he saavat kartan ja tarvittaessa opastuksen. Emit-kortti nollataan lähdön valvojan ohjeiden mukaisesti ja suunnistaja saa luvan lähteä matkaan.

Maali

Kaikilla sarjoilla on sama viimeinen rasti (RR6/100), jolta on viitoitus maaliin. Kilpailusuoritus päättyy maalilinjalla maalileimaukseen. Muista leimata! Maalileimauksen jälkeen siirrytään leimantarkastukseen.

 

Lainatut emitit kerätään pois leimantarkastuksessa.

Kilpailijoilla on myös mahdollisuus saada itselleen väliaikatulostus.

Keskeyttäneet

 

Myös keskeyttäneiden on ehdottomasti ilmoittauduttava maalissa, jotta tiedetään ketkä ovat palanneet radaltaan!

Tulokset

Tulokset julkaistaan paikan päällä tulostaululla, kilpasarjat paremmuusjärjestyksessä ja saattajasarjat maaliintulon kirjautumisjärjestyksessä.

Kilpailun jälkeen tulokset löytyvät Lynxin internetsivuilta - kilpasarjojen tulokset väliaikoineen paremmuusjärjestyksessä, saattajasarjoihin osallistuneista nimilista.

Palvelut

Pukeutumis- ja pesutiloja ei ole.

Kisapaikalla on buffetti.


Hauskaa kisaa ja onnistuneita suunnistuskokemuksia!


 

 

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media