Aikuisten ja nuorten
suunnistusopetus
Lue lisää!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit vuonna 2019
Lue lisää!

AM-yö 13.9.2019
Lisätiedot!
Kissojen yö 27.9.2019
Lisätiedot!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

KILPAILUKUTSU

Pääkaupunkiseudun sarjakilpailu 2/2014 tiistaina 27.5.2014 Kirkkonummen, Jerikonmäessä

Lynx järjestää nuorten sarjakilpailun 27.5.2014.

Pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailut ovat tarkoitetut Espoon, Helsingin, Kirkkonummen ja Vantaan suunnistusseurojen nuorille. Niiden päätarkoituksena on antaa kilpailutuntumaa seuran harjoitusten jälkeen kohti isompia kilpailuja. Ne tarjoavat myös hyvän harjoitusmahdollisuuden ja kilpailun maastoissa, jotka soveltuvat hyvin nuorisosuunnistukseen. Kilpasarjoihin voi osallistua suunnistamalla yksin.  Ei-kilpasarjan radan voi kulkea yksin tai saattajan tai parin kanssa.

Kilpasarjat:

  • tytöt: D8RR, D10RR, D12TR, D10, D12, D14 sekä uutena D14L (sama rata kuin D12)
  • pojat: H8RR, H10RR, H12TR, H10, H12, H14 sekä uutena H14L (sama rata kuin H12)
  • (RR= rastireittirata: maastossa on viitoitettu reitti, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen.)
  • (TR= tukireittirata: on viitoitus kuten RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse aivan sen varrella. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.)

Ei- kilpasarjan radat:

  • S-RR (yksin, parin tai saattajan kanssa rastireitillä, ei ikärajoituksia)
  • S-TR (yksin, parin tai saattajan kanssa tukireitillä, ei ikärajoituksia)
  • S-10 – 14 (yksin, parin tai saattajan kanssa 10-, 12- tai 14-vuotiaiden radalla, ei ikärajoituksia)

Ilmoittautumiset

Kilpailuun toivomme ennakkoilmoittautumista aina ma 26.5. iltaan klo 21 asti, käyttäen linkkiä ilmoittautuminen. Ilmoittautua voi myös paikanpäällä, ennakkoilmoittamisella vältät jonotuksen! Ilmoittautumisen voi tarkistaa tästä. Ennakkoon ilmoittautuneet voivat mennä suoraan lähtöön (emit-numeroiden muutokset tulee ilmoittaa infoon ennen lähtöön siirtymistä!). 

Ilmoittautuminen kisapaikalla: Ilmoittautuminen kisapaikalla tapahtuu palauttamalla täytetty ilmoittautumiskortti Infoon. Kortteja on jaossa Info-pisteen lähistössä. Ilmoittautumiskorttiin täytetään selkeällä käsialalla kilpailijan nimi, seura, sarja ja emit-kortin numero. Ilmoittautumiskortin palauttamisen jälkeen kilpailija siirtyy lähtöön.

Lainaemit

Lainattavia Emit-kortteja saa ilmoittautumispisteen Infosta. Jos emit-kortin käyttö ei ole sinulle vielä tuttua, niin saat siihen pyydettäessä opastusta samasta paikasta. Kadonnneesta emitistä peritään 70€. 

Osanottomaksut

Kilpailu on maksuton alueen seuroille

Lähdöt

Maastoon pääsee klo 17. – 18.30. Matkaa lähtöön kilpailukeskuksesta n. 300 m 

Leimausjärjestelmä

Emit-leimaus. Kilpailijan emit-numero on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Järjestäjillä on muutamia lainaemit-kortteja. Kartta on tulostekartta 1:10 000, käyräväli 5 m, päivitetty 05/2014. Kartta on muovikotelossa. 

Kilpailumaasto

Kirkkonummen Jerikonmäellä sijaitseva ulkoilualue, jossa risteilee runsaasti polkuja. 

Opastus

Ajo-ohje; Ajo tien 51 (moottoritie Helsinki – Kirkkonummi) Kirkkonummen liittymästä ylös Kirkkonummen suuntaan ja käännytään oikealle eli pohjoiseen, tästä kohdasta alkaa opastus (opastusta ei ole moottorien tien varrella). Opastus on paikallaan ti 27.5. klo 16 alkaen. 

Paikalle voi saapua myös paikallisjunilla U, S ja L, kilpailualue n. 1,3 km Kirkkonummen Rautatieasemalta etelään, ks. alla oleva kartta.

Pysäköinti

Pysäköinti on tien nro 51 (moottoritie Helsinki – Kirkkonummi) pohjoispuolella, josta matkaa kevyen liikenteen väylää pitkin kilpailukeskukseen n. 700 m, valkoinen viitoitus. 

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus on Jerikonmäen ulkoilualueen kupeessa, jossa ei ole pesumahdollisuutta. 

Tiedustelut

Kai Hilo, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 8652858. Lisätietoja löytyy myös seuran nettisivuilta www.lynx.fi 

Tervetuloa! Lynx ry

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media