Aikuisten ja nuorten
suunnistusopetus
Lue lisää!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit vuonna 2019
Lue lisää!

AM-yö 13.9.2019
Lisätiedot!
Kissojen yö 27.9.2019
Lisätiedot!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

TuloksetVäliajat


Kilpailuohjeet

Kissojen Yö on avoin kuntosuunnistustapahtuma – suunnistuksen kilpailulisenssiä ei tarvita ja se sopii kaikille, jotka haluavat jännitystä pimeässä metsässä.

Aika

Perjantaina 25.9.2015 klo 19:30

Paikka

Heikkilän koulu. Pysäköintiin ajo tapahtuu Karhutien kautta. Opastus alkaa Karhutien ja Vanhan Rantatien risteyksestä ja on paikallaan klo 18 alkaen. Navigaattorin osoite Karhutie 2

Lähdöt ja tulokset

Lähdöt tapahtuvat klo 19:30-20:45. Kilpailussa käytetään yhtä lähtöpaikkaa, jonne on matkaa 900 metriä (viitoitettu reitti). Kaikki kilpailijat ilmoittautuvat kilpailukeskuksen infossa, josta saavat itselleen "lähtöaikaikkunan". Varsinainen metsäänlähtö tapahtuu sitten lähtöpaikalta annetun aikaikkunan puitteissa. RR-radalle lähtijöitä on niin paljon, että saattaja-sarjalaisia lähtee metsään hyvinkin samaan aikaan kilpasarjojen kanssa. Tulokset laitetaan kilpailukeskuksen seinälle kilpailujen aikana sekä Lynxin kotisivuille kisojen jälkeen.

Radat, kartat ja matkat

Kartta A5, 1:10 000: H14, D14
Kartta A4, 1:7 500: muut sarjat
 
Matkat:
H14 - 2,9km
D14 - 2,6km
H/D12 - 2,1km
H/D12TR - 1,9km
RR - 2,2km
 
RR- ja TR-sarjojen viitoitus on yhtenäinen valkoinen nauha. Rastireitin rastitunnukset ovat RR1, RR2, RR3, … Muissa sarjoissa numerokoodit, jotka on painettu kartan reunassa oleviin rastimääritteisiin. Kaikissa sarjoissa puuttuvasta tai väärästä leimasta annetaan 10 minuutin aikasakko. Muista tarkistaa rastilla koodi!

Sarjat ja palkinnot

S4RR, S6RR, S8RR, S10RR, H/D8RR, H/D10RR, H/D12TR, H/D12, H/D14.
S=saattajan kanssa. Yhdellä saattajalla voi olla useampia lapsia matkassaan.
Kaikki osallistujat saavat maalissa pienen osallistumispalkinnon. H/D8RR- H/D14-sarjoissa lisäksi palkinnot kolmelle nopeimmalle.

Ilmoittautuminen ja maksut

Osanottomaksu on ennakkoon ilmoittautuneilta 8€/lapsi (ilmoittautuminen päättynyt 22.9.) ja jälki-ilmoittautuneilta 13€/lapsi. Lynxiläiset ilmaiseksi. Nopeuttaaksesi asiointia kilpailupaikalla, voit maksaa osallistumismaksun ennakkoon: Lynx ry:n tili FI73 5554 0940 0020 65. Maksu onnistuu myös käteisellä tapahtumapaikalla. Emit-kortin vuokra on 3e. Tämän voi varata ilmoittautumisen yhteydessä. 
 
Ilmoittautuneita 24.9. klo 19 mennessä yhteensä 149 kappaletta.

Leimausjärjestelmä

Kilpailussa käytetään Emit-leimausjärjestelmää. Emit-kortin voi lainata järjestäjiltä. Lainakortista maksu 3€ maksetaan infoon korttia noudettaessa.

Valaisinsuositus

Metsään kannattaa ottaa jokin valaisin mukaan, sillä lähdöt tapahtuvat pimeän aikaan.

Pysäköinti

Pysäköinti on kilpailukeskuksessa. Ei pysäköintimaksua.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskuksessa kahvio, info, ensiapu ja wc:t sisätiloissa. Ei erillistä peseytymismahdollisuutta. Ei missään jalkineissa sisälle! Kengät jätetään eteiseen sisätiloissa käynnin ajaksi!

Kielletyt alueet

Tontit ja piha-alueet ovat kiellettyjä alueita. Lisäksi karttaan on merkitty punaisella pystyviivoituksella ratojen loppuvaiheella erikseen kielletty alue:

 

Tulokset

Tulokset nähtävillä kisasivulla. Katso

Toimihenkilöt

Kilpailunjohtaja: Joona Ojapalo
Ratamestariryhmä: Ollipekka Heikkilä, Lauri Kleemola
Info: Annamari Heikkilä
Kahvio: Marika Ainoa
Ensiapu: Tiina Leskinen
Lähtö: Mikke Maronen
Tulospalvelu: Janne Kivilaakso
Paikoitus: Mika Raitola
Kuulutus, tiedotus: Anna Ojapalo

Yhteistyössä

  K-Citymarket

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media