Aikuisten ja nuorten
suunnistusopetus
Lue lisää!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit vuonna 2019
Lue lisää!

AM-yö 13.9.2019
Lisätiedot!
Kissojen yö 27.9.2019
Lisätiedot!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

KILPAILUKUTSU

Pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailu (NSK) suunnistetaan keskiviikkona 30. elokuuta 2017 Kirkkonummen Linlossa. Järjestäjänä Kirkkonummen Lynx.

Kilpailukeskus

Linlon satama, osoite: Linlontie 93, 02480 Kirkkonummi

Kilpasarjat

Tytöt: D8RR, D10RR, D12TR, D10, D12, D14 ja D14L
Pojat: H8RR, H10RR, H12TR, H10, H12, H14 ja H14L

RR = rastireittirata: maastossa on viitoitettu reitti, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen.

TR = tukireittirata: viitoitettu reitti kuten RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse aivan sen varrella. Viitoitusta voi käyttää apuna tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.

D/H14L on vähän suunnistaneille, 12-sarjojen rata.

Ei-kilpasarjan radat

S-RR (yksin, parin tai saattajan kanssa rastireitillä, ei ikärajoituksia)
S-TR (yksin, parin tai saattajan kanssa tukireitillä, ei ikärajoituksia)
S-10–14 (yksin, parin tai saattajan kanssa 10-, 12- tai 14-vuotiaiden radalla, osallistuja voi iästään riippumatta kulkea haluamansa radan)

Osanottomaksut

Kilpailu on maksuton alueen seurojen jäsenille.

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen toivottavaa alla olevan linkin kautta keskiviikkoon 30.8. klo 12 mennessä. Etukäteen ilmoittautumalla pääset ilmoittautumisjonon ohi ja siirtymään suoraan lähtöön. (HUOM! Vain antamalla kaikki tiedot oikein, pääset siirtymään suoraan lähtöön.)

Tapahtumaan voi ilmoittautua myös paikan päällä. Kilpailija täyttää ilmoittautumislomakkeen ja antaa sen infoon ennen lähtöön siirtymistään. Ilmoittautumisten ja tulospalvelun nopeuttamiseksi toivomme kuitenkin ennakkoilmoittautumista tiistai-iltaan 29.8. klo 20 mennessä alla olevasta linkistä.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpLpkW9rXZsvaRtF35QqISIS3tMhc80oNYkRCPqL3LyBfHsA/viewform

HUOM! Ennakkoilmoittautuneet, joilla on oikein ilmoitetut tiedot, voivat mennä suoraan lähtöpaikalle, jossa on kuitenkin ehdottomasti ilmoittauduttava lähdön valvojalle, joka kirjaa kilpailijan lähteneeksi metsään. Jos olet ilmoittautunut ennakkoon ja tietosi ovat muuttuneet, ilmoittaudu infoon ja korjaa tietosi.

Leimausjärjestelmä

Emit-leimaus. Lainattavia Emit-kortteja on saatavissa rajoitetusti infosta. Kadonneesta emitistä peritään 70€.

Lähdöt ja maali

Maastoon pääsee klo 17.30 – 19.00. Lähtöön on matkaa noin 350 m Linlon sillalta. Maali sijaitsee lähtöviitoituksen varrella, matkaa takaisin infoon ja Emit-purkuun on n. 250 metriä. Maali sulkeutuu klo 20.00.

Kilpailumaasto

Kirkkonummen kunnan ulkoilusaari Linlo on kaunis ja luonnoltaan monimuotoinen alue, avokallioita ja männiköä, mutta myös vanhaa kuusimetsää, rantaniittyjä ja tervalepikoita. Saarella on runsaasti ulkoilupolkuja, pitkospuita ja useita keittokatoksia.

Kartta

Mittakaava 1:5000. Kartta on muovikotelossa.

Liikenne ja pysäköinti

Pysäköinti on Linlon sataman alueella ja osittain tien varressa. Sataman rampille ja helikopterin laskeutumisalueelle pysäköinti ehdottomasti kielletty! Pysäköintitilaa on rajoitetusti, suosi kimppakyytejä. Noudata pysäköinninohjaajien neuvoja.

Tiedustelut

Pietari Vuorensola, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 820 4024

Tervetuloa suunnistamaan!

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media