KLL Suunnistus 2015 pidetään Pohjois-Kirkkonummella Veikkolassa. Kilpailukeskus on aivan Veikkolan kylän tuntumassa osoitteessa Teollisuustue 6, noin 5–10 minuutin kävelymatkan päässä Veikkolan keskustasta. Myös valtaosa majoituspaikoista sijaitsee Veikkolassa tai sen lähituntumassa. Veikkolan keskustan kouluilla majoittuvat eivät tarvitse liikkumiseen lainkaan autoa.

Opastus kilpailukeskukseen on Veikkolan liikenneympyrästä (mt 1131 ja 110) sekä maantien 110 ja Soidentaantien risteyksestä torstaista klo 20:00 lähtien.

Pysäköinti

Pysäköinti on kilpailukeskuksessa tai sen lähistöllä Veikkolan taajamassa. Kilpailukeskuksen paikoitusalueet täytetään tulojärjestyksessä, jonka jälkeen paikoitus ohjataan tarvittaessa lisäalueille. Lisäalueille opastus tapahtuu kilpailukeskuksesta. Auton voi purkaa ja jättää kilpailijat kilpailukeskukseen. Noudata pysäköinnin ohjeistusta.

Bussien tilapäinen purku- ja lastauspaikka on kilpailukeskuksessa, mutta busseille ei ole pysäköintitilaa kilpailukeskuksessa tai Veikkolan taajamassa.

Koulujen pysäköintialueet ovat koulujen käytössä arkipäivinä. Arki-iltoina ja lauantaina koulujen pysäköintialueet ovat käytettävissä. Noudata yleisten parkkialueiden ohjeistusta.

Varaa aikaa pysäköintiin.

Aluekartta (klikkaa kuvaa nähdäksesi isompi versio)

 

Veikkola on hyvien liikenneyhteyksien päässä:

Jos tulet autolla: Turun moottoritie tuo paikalle nopeasti ja sujuvasti. Helsingin keskustasta ja Tikkurilasta ajoaika on reilut 30 minuuttia, Kirkkonummen keskustasta noin 25 minuuttia ja Espoon keskuksesta noin 10 minuuttia. Kannattaa ottaa auto täyteen.

Jos tulet junalla: Helsingin rautatieasemalta on muutaman minuutin kävelymatka Kampin linja-autoterminaaliin, josta Helsingin seudun liikenteen HSL:n bussi 280 ajaa Veikkolaan 35 minuutissa moottoritietä. Bussi 243 liikennöi välillä Espoon Keskus - Veikkola. Bussipysäkiltä on noin 5–10 minuutin kävelymatka kilpailukeskukseen. VR:n junaliput saa ennakkoon edullisemmin, joten kannattaa varata liput hyvissä ajoin.

Jos tulet lentäen: Helsinki-Vantaan lentokentältä Veikkolaan pääsee busseilla 50 minuutissa. T2-terminaalin edestä lähtee bussi 540, josta täytyy vaihtaa bussiin 280 Espoon Nihtisillassa heti Kehä I:n jälkeen. Kuljettaja opastaa vaihtamaan oikealla pysäkillä.

HSL:n kätevä reittiopas löytyy täältä.

Linkki Google Maps -karttaan

Yhteistyössä: