Kokoamme tänne kaikki kysymykset, joita meille tulee, ja vastaukset niihin.

 

Missä on viestipäivänä perupaikka? (29.8.2015)

Viestin jälkeen pesulle pääsee Vuorenmäen koululle. Matkaa kisakeskuksesta tulee noin 1,5 km. Reitin löydät opaskartasta >>

 

Pääseekö lähtöpaikalle saattamaan lastenvaunujen kanssa (28.8.2015)?

Kyllä pääsee. Yhdessä kohdassa voi olla hieman mutaa.

 

Siltä varalta, että bussit 280 Helsingistä ovat täynnä, onko muita vaihtoehtoja tulla julkisilla? (27.8.2015)

Toinen vaihtoehto on tulla paikallisjunalla Espoon keskukseen ja vaihtaa siellä bussiin 243, jonka pysäkki on aivan kilpailukeskuksen kohdalla.

 

Voiko kilpailukeskuksessa majoittua asuntoautolla tms.? (27.8.2015)

Valitettavasti ei voi majoittua.

 

Onko maali kisakeskuksessa tai sen välittömässä läheisyydessä? (26.8.2015)

Kyllä, maali on aivan kilpailukeskuksen ytimessä.

 

Onko kilpailukeskuksessa tilaa seurateltoille? (26.8.2015)

Kyllä, kilpailukeskuksessa on tilaa seurateltoille. Yöksi teltan voi jättää omalla vastuulla.

 

Onko perjantaina lounasta tarjolla kilpailukeskuksessa vai jollakin koululla? On vähän epäselvää missä Kisaravintola sijaitsee. (26.8.2015)

Olemme pahoillamme, jos ravintolan sijainnista on kerrottu epäselvästi. Kisaravintola sijaitsee kilpailukeskuksessa. Ainoastaan aamupala tarjoillaan majoituskouluilla.

 

Mennäänkö kilpailukeskuksesta lähtöön Veikkolan tai Vuorenmäen koulujen ohi? (26.8.2015)

Ei mennä. Molemmat lähdöt ovat juuri päinvastaiseen suuntaan kuin missä majoituskoulut ovat. Täältä >> löytyy opaskartta Veikkolan alueesta.

 

Sain maanantaina kuntien ilmoittautumiset hoitaneille tarkoitetun viestin, vaikka olen ilmoittanut vain oman lapseni. Tarkoittaako tämä, että minun pitää noutaa kunnan kilpailumateriaalit? (26.8.2015)

Ei tarkoita! Koska emme voi tietää, miten milpailumateriaalien nouto koordinoidaan kunnittain, lähetimme viestin kaikille ilmoittautumispalvelua käyttäneille. Näin viesti meni myös kouralliselle yksittäisiä henkilöitä, jotka ovat ilmoittaneet vain oman lapsensa.

Viestin tärkein asia oli se, että henkilöllä, joka noutaa kunnan materiaalit infossa ja jakaa ne osallistujille, tulee ehdottomasti olla omaan käyttöön tarkoitettu lista siitä, millaisia rannekkeita tai ruokailuja kukin on tilannut. Tämä koskee ennen kaikkea kuntia, joilla eri osallistujilla on erilaisia majoitus- ja ruokailupakettien ja yksittäisten ruokailuiden yhdistelmiä. Muuten voi mennä sormi suuhun rannekkeita ja ruokalippuja jakaessa :-)

 

Onko perjantaiaamuna infoa Veikkolan koululla, vai pitääkö materiaali hakea kilpailukeskuksesta? (26.8.2015)

Info on perjantaiaamuna vain kilpailukuksessa.

 

Meillä ei ole tilattuja ruokailuja eikä yöpymisiä. Onko  kuntakuoressa jotain mitä kilpailija tarvitsee välttämättä ennen kisaa, esim numero? (26.8.2015)

Kilpailija ei tarvitse kuoresta välttämättä mitään ennen kisaa. Numerot ja emit-liuskat ovat kilpailukeskuksessa. Ranneke ei ole pakollinen lähdössä tai kilpailukeskuksessa mutta on pakollinen majoituksessa, pesupaikalla ja discossa. Ja jos on punainen ranneke, se tarvitaan päästäkseen ruokailemaan.

 

Onko mahdollista toisen kunnan edustajan ottaa meidän kuoremme infosta samallan kun ottaa omansa? (26.8.2015)

On mahdollista, että toisen kunnan edustaja ottaa kuoren.

 

Onko mahdollista saada infosta yksittäisen osallistujan materiaaleja? (24.8.2015)

Kaikkien osallistujien materiaalit ovat yhdessä kunnan nimellä varustetussa kuoressa, eikä yksittäisen osallistujan materiaaleja ole valitettavasti mahdollista erotella. Joudumme toimimaan näin käytännön syistä, koska muuten kuorien hallinnointi menee mahdottomaksi. Suosittelemme lämpimästi selvittämään, kuka noutaa oman kunnan materiaalit ja sopimaan, mistä materiaalit ovat ennen kisaa noudettavissa.

 

Voiko kisoihin vielä jälki-ilmoittautua, jos opettaja tai muu on unohtanut ilmoittaa lapsen? (24.8.2015)

Valitettavasti jälki-ilmoittautuminen ei enää onnnistu.

 

Voimmeko vaihtaa majoituskoulua, jos emme ole tyytyväisiä meille osoitettuun kouluun? (24.8.2015)

Valitettavasti muutokset eivät ole mahdollisia. Veikkolan ja Vuorenmäen koulut ovat täynnä, emmekä voi ylittää koulun majoittujamääriä, jotka perustuvat palo- ja pelastusviranomaisten hyväksymiin suunnitelmiin.

 

Mikä on Lynxin y-tunnus, jotta voin maksaa osallistumismaksut?

Lynx ry:n y-tunnus on: 0228928-2

 

En tiedä oman kuntani ilmoittajaa ja haluan osallistua kisoihin. Miten saan ilmoittatumiseni hoidettua?

Kaikki ilmoittautumiset, majoitus- ja ruokailuvaraukset tulee tehdä ensisijaisesti kunnittain yhden ilmoittajan toimesta. Jos tämä ei ole mahdollista, voi ilmoittautumispalveluun syöttää yksittäisiä ilmoittautumisia. Jokaisella yksittäiselläkin ilmoittautujalla pitää olla paikalla täysi-ikäinen huoltaja, jonka yhteystiedot on annettava ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Omistan maata Veikkolan tuntumassa. Mistä tiedän, ovatko kisat minun maillani ja ollaanko minuun yhteydessä?

Kysymme kevään 2015 aikana henkilökohtaisesti luvan kaikilta maanomistajilta, joiden maille kisoja on suunniteltu. Kisat pidetään Veikkolan keskustan koillispuolella, suureksi osaksi Metsähallituksen mailla.

 

Tulemme kisoihin koko perhe, emmekä ole järjestäjien majoituksessa. Olisiko sivuille mahdollista saada tietoa lähialueiden hotellimajoituksista ja ruokapaikoista?

Avaamme kevään aikana Majoitus-sivun, jonne kootaan hyvien yhteyksien päässä sijaitsevia hotelleja.

 

Kuinka kaukana majoituspaikat ovat kilpailukeskuksesta?

Valtaosa majoituspaikoista sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä kilpailukeskuksesta. Osalle tarjotaan perhemajoitusta sekä majoitusta hieman kauempana sijaitsevalta koululta. Suurimpaan osaan majoituspaikoista pääsee lähelle HSL:n busseilla.

Yhteistyössä: