Valitse kieli:

KILPAILUKUTSU

Suunnistuksen SM-pitkä matka (R1)
Kirkkonummen Meikossa 3.–4.9.2016

HUOM! 30.6.2016 julkaistuun kilpailukutsuun on tullut muutama muutos, jotka on korostettu alleviivauksin.

Tiivistelmä kiireisille

  • Paikoituksen osoite: Vilhonkummuntie 4, Kirkkonummi. Bussikuljetus n. 4 km kilpailukeskukseen.
  • Karsintakilpailussa lauantaina 3.9.2016 ensimmäinen lähtö klo 11.00, matkaa lähtökynnykselle 1,2 km.
  • Sunnuntaina 4.9.2016 A-finaalin ensimmäinen lähtö klo 11.00, matkaa lähtökynnykselle 1,2 km.
  • Sunnuntaina kansallisen kilpailun B-finaalin ensimmäinen lähtö klo 9.00, matkaa lähtöön 2 km.
  • Kaikissa sarjoissa käytetään kilpailunumeroita. Numerot ovat lähtökynnyksellä.
  • Kilpailukeskuksessa on ravintola, jossa tarjolla päivällä keittolounas, sekä kahvio.

Säännöt ja ohjeet

Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä, SM-kilpailuista vuodelle 2016 annettuja erillisohjeita ja järjestäjien antamia ohjeita. Piikkareiden käyttö on kielletty. Muita kilpailukohtaisia tarkennuksia julkaistaan kilpailun verkkosivuilla kilpailua edeltävinä päivinä.

Matkojen ohjeajat

SSL:n lajisääntöjen mukaiset. Finaalissa H21:lla 95 min, D21:lla 75 min.

Sarjat

H21, H20, H18, H16, H15 ja D21, D20, D18, D16, D15. SM-kilpailun osanottajan tulee kilpailuvuonna täyttää vähintään 15 vuotta. Loppukilpailusta karsiutuneille sekä karsinnassa keskeyttäneille ja hylätyille järjestetään B-finaali kansallisena kilpailuna. Jos kilpailija haluaa osallistua vain kansalliseen B-finaaliin, kts. kohta “ilmoittautumiset”. Sarjoissa H21/D21 on juostava sekä karsintakilpailu että finaali.

Osanottomaksut

SM-kilpailun (karsinta ja finaali) osanottomaksu 33€ ja kansallisen kilpailun (osallistuminen vain B-finaaliin) osanottomaksu on 23,15€. SM-kilpailun osanottomaksut on maksettava IRMA-järjestelmän kautta. Jos ilmoittautuu vain kansallisena järjestettävään B-finaaliin, osanottomaksu maksetaan tilille FI73 5554 0940 0020 65.

Ilmoittautumiset

Kaikkiin sarjoihin IRMA-järjestelmässä karsintakilpailun kautta, myös ulkomaalaiset, joilla on IRMA-tunnukset. Ilmoittautumisten on oltava perillä viimeistään torstaina 25.8.2016 klo 24 mennessä. Ei jälki-ilmoittautumisia. 

http://www.suunnistusliitto.fi/kilpailu/sm-ohjeet/ulkomaalaiset-sarjoissa-h21-d21/ 

Vain sunnuntain kansallisena järjestettävään B-finaaliin ilmoittautuminen tehdään  sähköpostilla osoitteeseen: ville(at)lynx.fi.

Ilmoittautumisessa pitää olla mukana kilpailijan Emit-numero. Mikäli Emit-numeroa ei ole ilmoitettu, järjestäjä varaa Emit-kortin ja perii siitä 5 €. 

Kilpailijan tulee tarkistaa ilmoittautumisen perille tulo ja oikeellisuus IRMA-palvelusta. 

Opastus

Alkaa kantatien 51 (Jorvaksentie) ja Kirkkonummentien liittymästä. Pohjoisesta päin tultaessa opastus alkaa Volsintieltä Myllykyläntien risteyksestä. Opasteet ovat paikoillaan perjantaista 2.9.2016 klo 18 alkaen.

Kilpailukeskus

Maastossa, Meikon ulkoilualueen läheisyydessä. Seurateltoille on tilaa. 

Huom! Kilpailijoiden liikkuminen omilla moottoriajoneuvoilla Myllykyläntietä tai Buraksentietä kilpailukeskukseen ei ole sallittua.

Paikoitus

Gesterbyn koulukeskuksessa Kirkkonummen keskustassa, osoite Vilhonkummuntie 4, Kirkkonummi.  Pysäköinnistä on bussikuljetus kilpailukeskukseen, matkaa 4 km. Pysäköintimaksu on 10 €/auto/viikonloppu sisältäen bussikuljetukset. Se maksetaan infoon kilpailukeskuksessa. Kisajärjestäjät eivät tarjoa erillistä matkailuvaunu/-autoparkkia. Saapuvista linja-autoista ja asuntovaunuista tulee ilmoittaa etukäteen sähköpostilla: ari(at)ok77.fi. 

Varatkaa riittävästi aikaa pysäköinnistä kilpailukeskukseen siirtymiseen!

Kilpailupaikka on lähellä hyviä julkisen liikenteen yhteyksiä, ja kilpailukeskukseen pääsee polkupyörällä. Kirkkonummen rautatieasemalta on bussikuljetuksen lähtöpaikkaan vain noin 1 km ja kilpailukeskukseen noin 5 km.

Lähdöt ja lähtökynnys

Kilpailussa käytetään lähtökynnystä sekä lauantain karsinnassa että sunnuntain A-finaalissa.

Karsintakilpailussa lauantaina 3.9.2016 ensimmäinen lähtö klo 11.00, matkaa lähtökynnykselle 1,2 km.

Sunnuntaina 4.9.2016 A-finaalin ensimmäinen lähtö klo 11.00, matkaa lähtökynnykselle 1,2 km. Kansallisen kilpailun B-finaalin ensimmäinen lähtö klo 9.00, matkaa lähtöön 2 km.

Kilpailunumerot

Kaikissa sarjoissa käytetään kilpailunumeroita. Numerot ovat lähtökynnyksellä, B-finaalissa kilpailijat käyttävät karsinnan numeroita. Vain sunnuntain B-finaaliin ilmoittautuneet saavat numeronsa infosta. 

Kartta

Mittakaava 1:15 000, käyräväli 5 m, tekijänä Arvo Paulin, 6-värinen offset-painatus 8/2016. Kartan koko karsintakilpailussa sekä finaalissa A4. Sarjalla H21 on finaalissa kartanvaihto. Kartat ovat muovikotelossa.

Leimaustapa

Kilpailussa käytetään Emit-leimausta. Kilpailijoille, joiden IRMA-järjestelmän ilmoittautumistiedoissa ei ole Emit-kortin numeroa, varataan lainakortti, jonka vuokra on 5 €. Lainakortit noudetaan käteismaksua vastaan infosta. Palauttamattomasta kortista peritään 70 €.

Pukeutuminen ja pesu

Ei erillisiä pukeutumistiloja. Pesupaikka pyritään järjestämään kilpailukeskukseen, ja asiasta tiedotetaan kilpailujen nettisivuilla.

Muksula

Muksulaan tulee ilmoittautua 27.8.2016 mennessä sähköpostilla osoitteeseen htorpdonner(at)gmail.com ilmoittamalla lasten nimet ja iät. Myös tiedustelut sähköpostiosoitteeseen htorpdonner(at)gmail.com. Muksulamaksu on 3 €, joka sisältää mehun, hedelmän ja pullan (ilmoita mahdolliset allergiat).

Ravintola

Kilpailukeskuksessa on ravintola, jossa tarjolla päivällä keittolounas, sekä kahvio.

Maksaminen 

Kilpailukeskuksen toiminnoissa (info, ravintola, muksula) vain käteisellä.

Palkinnot

SM-kilpailujen tulosten kolme parasta palkitaan mitalilla ja kunniapalkinnolla. Sijoille 4 - 10 sijoittuneet palkitaan plaketein.

GPS-seuranta

H21- ja D21-sarjojen A-finaalissa kilpailevat varustetaan järjestäjien toimesta GPS-seurantalaitteella, ja sen käyttäminen on pakollista. Tarkemmat tiedot selviävät kilpailuohjeista.

Harjoittelu ja majoitus

Kilpailumaaston kaltaisissa maastoissa on tarjolla valmiita harjoituksia. Tutustu harjoituksiin ja majoitusmahdollisuuksiin kilpailun verkkosivuilla.

Kuntorastit

Kilpailukeskuksessa sunnuntaina 4.9.2016 klo 9–11 hintaan 10€.

Toimihenkilöt

Kilpailunjohtaja: Tuija Soanjärvi

Varakilpailunjohtaja: Anders Westerlund

Ratamestariryhmän johtaja: Jouni Junkkaala

TA-valvoja (SSL): Tauno Haapasaari 

Ratavalvoja: Jorma Helin, Rasti-Jyry

Tuloslaskenta: Ville Koponen

Viestintä: Auli Packalén

Tiedotuksen yhteystiedot

Sähköposti: suunnistus.sm2016(at)gmail.com

Puhelin: 040 320 6947

Kilpailujen nettisivut 

http://www.lynx.fi/smpitka2016/index.php/fi/

 

Tervetuloa upeaan erämaiseen Meikoon!

Lynx & OK77


Yhteistyössä:

 

  

  

 

Twiittaa, tykkää, kommentoi: