Valitse kieli:

Esri Finland SM-kisojen pääyhteistyökumppaniksi

Järjestäjäkaksikko Lynx ja OK 77 sekä Esri Finland Oy ovat solmineet sopimuksen, joka koskee yhteistyötä syyskuussa 2016 pidettävissä SM-kisoissa.

”Valitsimme suunnistuksen yleisen ja nuorten sarjojen pitkän matkan Suomen mestaruuskilpailut yhtiömme kasvun ja Esri-brändin tunnettuuden lisäämiseksi. Kilpasuunnistuksella ja Esri Finlandilla on paljon yhteisiä piirteitä – paikkatieto, kunnianhimo ja määrätietoinen työ”, kertoo Esri Finland Oy:n toimitusjohtaja Janne Honkonen.

Esri Finlandin sponsoroinnin periaatteena on toimiva yhteistyö ja kumppaneiksi on valittu tahoja, joilla on vahva yhteys esriläisiin arvoihin. Yrityksen yhteistyökumppanit ovat vastuullisia ja linkittyvät luontevasti yrityksen toimintaan. 

”Olemme todella iloisia yhteistyöstä. Tapahtumamme edustaa kestävän kehityksen ja puhtaan urheilun arvoja ja suunnistus lajina kestävyyden, voiman ja nokkeluuden yhdistämistä”, kilpailunjohtaja Tuija Soanjärvi sanoo.

Kilpailun yhteydessä osallistujille ja yleisölle tarjoillaan myös makupaloja Esri Finlandin palveluista.

 

Lisätietoja:

Tuija Soanjärvi, kilpailunjohtaja, SM-pitkä 2016, p. 044 044 2314

Janne Honkonen, toimitusjohtaja, Esri Finland Oy, p. 0400 494 492

 

Esri Finland Oy on paikkatiedon hyödyntämisen asiantuntija ja Esrin ArcGIS-tuotteiden edustaja Suomessa. Tarjoamiemme ratkaisujen ja palvelujen avulla asiakkaamme pystyvät ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen edukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme tekevät järkevämpiä päätöksiä käyttämällä heille tärkeitä tietoja sisältäviä karttoja millä laitteella tahansa ja missä tahansa.

 


Yhteistyössä:

 

  

  

 

Twiittaa, tykkää, kommentoi: