Valitse kieli:

Tervetuloa tuottamaan sisältöä sunnuntaina 4.9.2016

Suunnistuksen SM-kisat legendaarisessa erämaamaastossa

Suomen suunnistushuiput ratkovat suunnistuksen yleisen ja nuorten sarjojen pitkän matkan Suomen mestaruudet poikkeuksellisessa maastossa Kirkkonummella 4. syyskuuta 2016. Harvoin käytetty maasto Meikon erämaassa on suunnistajien keskuudessa legendaarisessa maineessa ja Suomen ehdotonta eliittiä.

Kauden tärkeimmässä kotimaisessa arvokilpailussa ovat mukana lähes kaikki Suomen parhaat suunnistajat. Suomen MM-joukkueesta mukana ovat miehistä Hannu Airila, Fredric Portin, Miika Kirmula, Olli-Markus Taivainen, Mikko Sirén, Mårten Boström, Olli-Pekka Koistinen, Aleksi NiemiTopi Raitanen ja Aaro Asikainen sekä naisista Sari Anttonen, Venla Harju, Merja Rantanen, Sofia Haajanen ja Saila Kinni.

Lisäksi mukana ovat nuorten maailmanmestarit Anna Haataja ja Olli Ojanaho. Anna Haataja kilpailee naisten pääsarjassa, Olli Ojanaho Topi Raitasen tapaan H20-sarjassa.

Ulkomaisista mukana ovat tämän vuoden Huippuliigan voittaja ja MM-kisoissa erinomaisesti menestynyt Kanadan Emily Kemp, MM-mitalisti Frederic Tranchand Ranskasta ja viime vuoden SM-pitkän nopein, Viron Timo Sild. Musta hevonen on maailmanmestari Jani Lakanen, jolle SM-pitkä on kauden toinen pääkisa. Edellistä eli Jukolan viestistä tuli voitto.

Naisten pääsarjojen kärkikolmikko on selvillä sunnuntaina 4.9. arviolta klo 14.30 mennessä ja miesten klo 15.20 mennessä. Kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä jonkin verran ennen maaliintuloa on yleisörasti, josta on erinomainen mahdollisuus saada upeaa kuvaa.

Kilpailukeskus sijaitsee Kirkkonummen Myllykylässä, noin 4 kilometrin päässä Kirkkonummen keskustasta ja 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Opastuksen navigointiosoite Myllykyläntie 1, Kirkkonummi.

Tarkempaa tietoa kisoista:

Median akkreditoituminen ja lisätietopyynnöt:

Auli Packalén, auli.packalen(at)gmail.com ja p. 040 845 3045

Akkreditoitumista varten ilmoita ystävällisesti seuraavat tiedot: nimi, media, tehtävä, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. 


Yhteistyössä:

 

  

  

 

Twiittaa, tykkää, kommentoi: