Aikuisten suunnistuskoulu
Kevät 2021
Tervetuloa mukaan!

Kompassicup 2021  
Veikkolassa 
Kilpailuinfo

Kissojen Yö 2020
Lisätiedot

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

KILPAILUKUTSU

Pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailu (NSK) suunnistetaan tiistaina 10. syyskuuta 2019 Veikkolan Bakskogenissa. Järjestäjänä Kirkkonummen Lynx.

Samalla kilpaillaan myös Lynxin nuorten (14 v. ja alle) seuramestaruuksista.

Pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailut ovat tarkoitetut Espoon, Helsingin, Kirkkonummen ja Vantaan suunnistusseurojen nuorille. Niiden päätarkoituksena on antaa kilpailutuntumaa seuran harjoitusten jälkeen kohti isompia kilpailuja. Ne tarjoavat myös hyvän harjoitusmahdollisuuden ja kilpailun maastoissa, jotka soveltuvat hyvin nuorisosuunnistukseen. Kilpasarjoihin voi osallistua suunnistamalla yksin. Ei-kilpasarjan radan voi kulkea yksin tai saattajan tai parin kanssa.

Kilpailukeskus

Veikkolan teollisuusalue, osoite Teollisuustie 9, 02880 Veikkola

Kilpasarjat

Tytöt: D8RR, D10RR, D12TR, D10, D12, D14, D14L, D16L

Pojat: H8RR, H10RR, H12TR, H10, H12, H14, H14L, H16L

RR = rastireittirata: maastossa on viitoitettu reitti, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen.

TR = tukireittirata: viitoitettu reitti kuten RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse aivan sen varrella. Viitoitusta voi käyttää apuna tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.

D/H14L ja D/H16L on vähän suunnistaneille, sama kuin 12/14-sarjojen radat.

Ei-kilpasarjan radat

S-RR (yksin, parin tai saattajan kanssa rastireitillä, ei ikärajoituksia)

S-TR (yksin, parin tai saattajan kanssa tukireitillä, ei ikärajoituksia)

S-10–14 (yksin, parin tai saattajan kanssa 10-, 12- tai 14-vuotiaiden radalla, osallistuja voi iästään riippumatta kulkea haluamansa radan)

Osanottomaksut

Kilpailu on maksuton alueen seurojen jäsenille.

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen toivottavaa alla olevan linkin kautta maanantaihin 9.9. klo 20 mennessä. Etukäteen ilmoittautumalla pääset ilmoittautumisjonon ohi ja siirtymään suoraan lähtöön. (HUOM! Vain antamalla kaikki tiedot oikein, pääset siirtymään suoraan lähtöön.)

Tapahtumaan voi ilmoittautua myös paikan päällä. Kilpailija täyttää ilmoittautumislomakkeen ja antaa sen infoon ennen lähtöön siirtymistään. Ilmoittautumisten ja tulospalvelun nopeuttamiseksi toivomme kuitenkin ennakkoilmoittautumista maanantai-iltaan 9.9. klo 20 mennessä alla olevasta linkistä.

https://forms.gle/AbqsbUNm5L7GAm7EA

HUOM! Ennakkoilmoittautuneet, joilla on oikein ilmoitetut tiedot, voivat mennä suoraan lähtöpaikalle, jossa on kuitenkin ehdottomasti ilmoittauduttava lähdön valvojalle, joka kirjaa kilpailijan lähteneeksi metsään. Jos olet ilmoittautunut ennakkoon ja tietosi ovat muuttuneet, ilmoittaudu infoon ja korjaa tietosi.

Leimausjärjestelmä

Emit-leimaus. Lainattavia Emit-kortteja on saatavissa rajoitetusti infosta. Kadonneesta emitistä peritään 70€.

Lähdöt ja maali

Maastoon pääsee klo 17.30 – 19.00. Lähtöön on matkaa max. 800 m. Maali sijaitsee kilpailukeskuksessa, jossa myös emit-purku.

Kilpailumaasto

Kilpailumaasto vanhaa aarnimetsää, jossa runsaasti pienempiä ja suurempia polkuja. Kilpailumaaston eteläpuolella Turku-Helsinki moottoritie, jonka alitus vain merkityn alikulun kautta.

Kartta

Mittakaava 1:10000. Kartta on muovikotelossa.

Liikenne ja pysäköinti

Pysäköinti kilpailukeskuksen läheisyydessä. Noudata pysäköinninohjaajien neuvoja.

Muuta

Samassa maastossa samaan aikaan myös Espoorastit Lynxin järjestelyvastuulla https://www.espoonakilles.fi/espoorastit.

Tiedustelut

Pietari Vuorensola, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0408204024

Tervetuloa suunnistamaan!

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media