Aikuisten suunnistuskoulu
Kevät 2021
Tervetuloa mukaan!

Kompassicup 2021  
lapsille ja nuorille 
Kilpailukutsu

Kissojen Yö 2020
Lisätiedot

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Kirkkonummella 18.-30.5.2020

TULOKSET

Olemme yhteydessä seurojen yhteyshenkilöihin palkintojen toimituksen osalta!

 

Kilpailuohjeet

 • Pariviestissä on kaksi eri sarjaa: HD 10 ja HD 14. Molempia koskevat samat ohjeet.
 • 2 osuutta / juoksija ja 4 osuutta / joukkue
 • 1 poika & 1 tyttö (myös muita kokoonpanoja sallitaan siinä tapauksessa, että sekajoukkuetta ei saada toteutumaan)
 • Kummallakin 2 osuutta, jotka voi juosta esim. samana päivänä (kaksi Veikkolan suunnalla, kaksi Kirkkonummen keskustan suunnalla). Osuusjako on vapaasti valittavissa.
 • Osallistumisaika vapaasti valittavissa 18.-30.5., joukkueen jäsenten ei tarvitse juosta samanaikaisesti. Riittää, että molempien tulokset ilmoitetaan määräaikaan mennessä, suorituspäivämäärällä ei ole väliä.
 • Osallistumismaksu 20€/joukkue, käytetään palkintoihin
 • Ilmoittautuminen su 17.5. mennessä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLNguE7YmJQJQQ7w99WPsRCVIP2vvPb4IDvAUpPWJ8qZ2FFw/viewform?usp=sf_link&hl=fi
 • Samanaikaisesti koko seuran osallistumismaksujen maksaminen Lynxin tilille FI73 5554 0940 0020 65, viestikenttään seuran nimi.
 • Materiaalin toimitus ilmoittautumisen jälkeen seuran yhteyshenkilölle sähköpostitse (ohjeet & karttatiedostot)
 • Palkinnot: kaikille osallistujille Koronaviesti 2020-aiheinen palkinto, sekä kummankin sarjan kolmelle parhaalle joukkueelle erilliset palkinnot
 • Yksi osuus = yksi maasto & kartta
 • Seurat / juoksijoiden huoltajat huolehtivat ajanotosta, karttojen tulostuksesta ja ilmoittavat forms-dokkarilla tulokset JOUKKUEITTAIN viimeistään 30.5. klo 21.00.
 • Ajat ilmoitetaan sovitussa muodossa forms-pohjaan (linkki), ei erillistä gps-reittien tarkastusta. Luottamusmielellä mennään. 
 • Lopputulosten julkaiseminen sunnuntaina 31.5.

HD 10

Radat noin 1,5-2km

1. osuus: Jerikonmäki, K(eskusta)
2. osuus: Bakskogen, V(eikkola)
3. osuus: Heikkilän koulu, K
4. osuus: Vuorenmäen koulu, V

HD 10-sarjan radat tukeutuvat teihin ja polkuihin sekä muihin selkeisiin maaston kohteisiin. Rastireittiviitoitusta ei ole, vaan kyseessä on tavallinen rata. Epäselvien polkujen kohdalle on lisätty puihin irtoviitoitusta. HD10-sarjassa saa olla saattaja perässä, mutta pyritään kuitenkin siihen, että lapsi itse saa tehdä suorituksen ja apua annetaan vaan selkeässä pulmatilanteessa.

HD 14

Radat noin 2-2,5km.

1. osuus: Bakskogen, V(eikkola)
2. osuus: Nissnikun koulu, K(eskusta)
3. osuus: Klemetti, V
4. osuus: Pikkala, K

HD 14-sarjan rastit ovat selkeissä kohteissa, ja rastiväleillä voi usein hyödyntää polkuja ja teitä. Ajatuksena on, että radat ovat sopivia myös 12-sarjalaisille ja turvallisia edetä. Lähtökohtana on, että tämä viesti on ohjelmaa niille, jotka eivät vielä uskaltaudu esimerkiksi Urheiluakatemian kevään kisasarjaan. Kokeneemmat 14-sarjalaiset saattavat toki juosta myös siellä, eli kieltoa osallistua sekä Urhean kisacupiin että tähän ei ole.

Esimerkki:

Pauliina ja Valtteri osallistuvat HD 10-sarjaan. Seuran yhteyshenkilö Mira ilmoittaa heidän joukkueensa mukaan muun seuran joukkueiden kanssa samanaikaisesti ja saa sähköpostiinsa kartat, jotka hän tulostaa valmiiksi autokatokseensa kaikkia juoksijoita varten. Pauliinan ja Valtterin vanhemmat hakevat kartat katoksesta.

Pauliina käy suorittamassa Jerikonmäen ja Heikkilän radat eräänä kauniina perjantai-iltana, isä ottaa aikaa ja siirtyy lähdöstä maaliin odottamaan loppuspurttia. Valtteri puolestaan käy sunnuntaina suunnistamassa Bakskogenin ja Vuorenmäen radat, äiti laittaa kellon käyntiin lähdössä, seuraa maastossa perässä ja katsoo, että Valtteri ei eksy ja pysäyttää kellon maalissa.

Valtterin äiti laittaa Pauliinan isälle tiedoksi Valtterin tulokset, ja Pauliinan isä käy sitten naputtelemassa ne formsin kautta järjestäjille. Lopputulosten selvittyä toukokuun lopussa järjestäjät lähettävät palkinnot seurojen yhteyshenkilöille ja sitten Pauliina ja Valtterikin saavat omansa seuran sopiman toimintamallin mukaan.

Lynxin yhteyshenkilö: Anna Ojapalo, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 050-357 0563.

Iloista suunnistusmieltä kaikille!

- Lynx

 

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media