Aikuisten suunnistuskoulu
Kevät 2021
Tervetuloa mukaan!

Kompassicup 2021  
Veikkolassa 
Kilpailuinfo

Kissojen Yö 2020
Lisätiedot

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

 

LÄHTÖAJAT: Täällä

TULOKSET: TULOKSET

VÄLIAJAT

HUOM! TARKASTA VIELÄ ETTÄ EMIT KORTIN NUMERO TÄSMÄÄ JA ILMOITA INFOON MAHDOLLISET KORJAUKSET!

HUOM! Tapahtuman ajanotto tapahtuu kuitenkin EMIT Kortilta eli lähtöhetken nollaus määrittää todellisen lähtöajan jotta saadaan mutkattomasti myös jälki-ilmoittautuneet matkaan. Noudata kuitenkin lähtöaikoja niin lähtö toimii sujuvasti. Muistuttakaa lastanne myös tästä - eli kun nollaus tehdään piipin jälkeen ei muutaman sekunnin odotus vaikuta loppuaikaan.

Paikan päällä jälki ilmoittautuneet lähtevät sarjojensa viimeisten lähtijöiden jälkeen.

 

Kilpailuohjeet

Kissojen Yö on avoin kuntosuunnistustapahtuma – suunnistuksen kilpailulisenssiä ei tarvita ja se sopii kaikille, jotka haluavat jännitystä pimeässä metsässä.

Aika

Perjantaina 23.9.2016 klo 20

 

Paikka ja pysäköinti

Veikkolan urheilupuisto, Eerikinkartonontie 7, 02880 Veikkola. Kilpailukeskus sijaitsee urheilupuiston yleisurheilukentällä. Paikoitus yleisurheilukentän ja Vuorenmäen koulun sekä liityntäpysäköinnin parkkipaikoilla. Ei pysäköintimaksua. HUOM! Paikalla ei ole pysäköinnin opastajia.

Lähdöt ja tulokset

Lähdöt tapahtuvat klo 20-21. Kilpailussa käytetään yhtä lähtöpaikkaa, joka sijaitsee kilpailukeskuksessa. Ennakkoon ilmoittautuneille kilpailijoille arvotaan lähtöajat. Ennakkoon ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua enää infossa vaan voivat mennä suoraan lähtöön. Paikanpäällä ilmoittautuneille lähtöajat ovat sarjan lopussa. Paikanpäällä ilmoittaudutaan infossa. RR-radalle lähtijöitä on niin paljon, että saattaja-sarjalaisia lähtee metsään hyvinkin samaan aikaan kilpasarjojen kanssa. Tulokset laitetaan kilpailukeskuksen seinälle kilpailujen aikana sekä Lynxin kotisivuille kisojen jälkeen.

 

Radat, kartat ja matkat


Kartta A4, 1:7 500, käyräväli 5 m, päivitetty 09/2016. Karttaan on myös merkitty frisbeegolf-korit ruokintatelineen symbolilla seuraavasti: 

 

Matkat:

H14 - 2,7 km

D14 - 2,4 km

H12 – 1,8 km

D12 – 1,8 km

H/D12TR - 1,6 km

RR – 2,1/1,7 km

 

RR- ja TR-sarjojen viitoitus on yhtenäinen valkoinen nauha. Rastireitin rastitunnukset ovat RR1, RR2, RR3, … Muissa sarjoissa numerokoodit, jotka on painettu kartan reunassa oleviin rastimääritteisiin. Kaikissa sarjoissa puuttuvasta tai väärästä leimasta annetaan 10 minuutin aikasakko. Muista tarkistaa rastilla koodi!

 

 

Sarjat ja palkinnot

S4RR, S6RR, S8RR, S10RR, H/D8RR, H/D10RR, H/D12TR, H/D12, H/D14.

S=saattajan kanssa. Yhdellä saattajalla voi olla useampia lapsia matkassaan.

Kaikki osallistujat saavat maalissa pienen osallistumispalkinnon. Lisäksi arvotaan osallistujapalkintoja.

 

Ilmoittautuminen ja maksut

Osanottomaksu on paikanpäällä ilmoittautuneilta 13€/lapsi.Ilmoittautuminen on tehtävä paikanpäällä klo 20.15 mennessä.  Lynxiläiset ilmaiseksi. Kilpailupaikalla maksu tapahtuu käteisellä. Emit-kortin vuokra on 3e ja se varataan ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Leimausjärjestelmä

Kilpailussa käytetään Emit-leimausjärjestelmää. Emit-kortin voi lainata järjestäjiltä. Lainakortista maksu 3€ maksetaan infoon korttia noudettaessa.

Valaisinsuositus

Metsään tarvitsee ottaa jokin valaisin mukaan, sillä lähdöt tapahtuvat pimeän aikaan.

 

Kilpailukeskus

Kilpailukeskuksessa kahvio, info ja ensiapu. Wc:t ja peseytyminen sisätiloissa. Huom! Yhteiset pukusuojat ja vessat jalkapalloilijoiden kanssa. Ei missään jalkineissa sisälle! Kengät jätetään eteiseen sisätiloissa käynnin ajaksi!

 

Kielletyt alueet

Tontit ja piha-alueet ovat kiellettyjä alueita. Lähdön jälkeen heti ennen ensimmäisiä rasteja on kielletty puinen silta. Sillan ylitys ja alitus on ehdottomasti kielletty. Alue on merkitty karttaan.

Toimihenkilöt

Kilpailunjohtaja: Annamari Tiitola (044-7756406) ja Katja Kyckling

Ratamestari: Ollipekka Heikkilä

Info: Nina Ljungvist-Sarparanta

Kahvio: Kirsi Isoherranen

Ensiapu: Karoliina Sundberg

Lähtö: Mikke Maronen

Tulospalvelu: Janne Kivilaakso

Kuulutus: Henrik Asklöf, Ville Rehn.

 

 

----------------------------------------------------------------------------------

Kilpailukutsu KISSOJEN YÖ

Lynx järjestää lasten ja nuorten seikkailumielisen yösuunnistustapahtuman KISSOJEN YÖ perjantaina 23.9.2016 Kirkkonummella Veikkolan urheilupuistossa.

Sarjat

SH/D 4RR (saattaja pakollinen), SH/D 6RR (saattaja pakollinen), SH/D 8RR, H/D 8RR, H/D 10RR, SH/D10, H/D 12TR, H/D 12, H/D 13, H/D 14 ja SH/D12-14.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset toivotaan ennakkoon alla olevan linkin kautta viimeistään sunnuntaina 18.9. klo 24. Kuitenkin myös kilpailupaikalla on mahdollista ilmoittautua. HUOM! korotettu osallistumismaksu.

https://goo.gl/forms/L6p03Odq1dzFDPuO2

Osanottomaksut

8 euroa/kilpailija ennakkoon, kilpailupaikalla 13 euroa. Osanottomaksut maksetaan samanaikaisesti ilmoittautumisten kanssa Lynx ry:n tilille. Tilinumero  FI73 5554 0940 0020 65. Mainitse viitetiedoissa osallistujan nimi ja seura.

Lähdöt

HUOM! Intiaanikesän jatkon takia on päätetty siirtää ensimmäiset lähdöt klo 20, jotta olisi pimeämpää ja saataisin enemmän seikkailun makua!

Ensimmäiset lähdöt klo 20. Ennakkoilmoittautuneille arvotaan lähtöajat ja paikanpäällä ilmoittautuneet lähtevät sitten sarjojen lopussa. Ilmoittautuminen paikanpäällä infossa loppuu klo 20.15. Matkaa lähtöön kilpailukeskuksesta n. 0-500 m 

Leimausjärjestelmä

Emit-leimaus. Kilpailijan emit-numero on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Muussa tapauksessa kilpailijalle varataan vuokrakortti, jonka hinta on 3 euroa. 

Kartta

Tulostekartta 1:7500, käyräväli 5 m, päivitetty 09/2016. Kartta on muovikotelossa. 

Kilpailumaasto

Kirkkonummen Veikkolan urheilupuistossa sijaitseva ulkoilualue, jossa risteilee runsaasti polkuja. 

Opastus

Veikkolan urheilupuisto, Eerikinkartonontie 7, 02880 Veikkola. Opastus on paikallaan pe 23.9. klo 18 alkaen. 

Pysäköinti

Pysäköinti sijaitsee urheilukentän ja Vuorenmäen koulun parkkipaikalla sekä liityntäparkkipaikalla, kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä. HUOM! Pysäköinnissä ei ole ohjattua opastusta.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus on Veikkolan urheilupuiston yleisurheilukentällä. Pesu- ja wc-mahdollisuus on Vuorenmäen koululla olevissa pukuhuoneissa. Kisakahvilasta edullisesti pientä syötävää ja juotavaa ym. 

Palkinnot

Kilpailun seikkailuhenkisen tapahtuman vuoksi, palkinnot arvotaan. 

Pukeutuminen

Voit pukeutua myös kissamaisesti naamiaisasuun. Paras kissa-asu palkitaan.

Valaisinsuositus

Metsään kannattaa ottaa jokin valaisin mukaan, sillä lähdöt tapahtuvat pimeän aikaan.

Tiedustelut

Annamari Tiitola, annamari.tiitola(at)gmail.com, p. 044-7756406. Lisätietoja löytyy myös seuran nettisivuilta www.lynx.fi

 

Tervetuloa! Lynx ry

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media