Aikuisten ja nuorten
suunnistusopetus
Lue lisää!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit vuonna 2019
Lue lisää!

AM-yö 13.9.2019
Lisätiedot!
Kissojen yö 27.9.2019
Lisätiedot!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Harrastesuunnistajille Lynx tarjoaa monia mahdollisuuksia lähtien omista suunnistus-, kuntosali-, ja jumppaharjoituksista, jotka ovat maksuttomia kaikille Lynxin jäsenille. Lisäksi Lynx järjestää kuntorasteja ja ylläpitää kiintorasteja, sekä tarjoaa suunnistusopetusta.  

Kuntorastit ja Keskiviikkorastit

Lynx järjestää vuosittain muutamia kuntorasteja yhdessä Espoon Akilleksen kanssa sekä omia Keskiviikkorasteja, jossa lajia voi tulla helposti kokeilemaan.

Lisätietoa Lynxin järjestämistä kuntorasteista.

Lynxin harjoitukset ja suunnistusopetus

Keskiviikkorastien yhteydessä tarjolla on suunnistusopetusta ja harrasteryhmät nuorille ja aikuisille. Lisätietoa aikuisten ja nuorten harrasteryhmistä

Lynxin järjestämistä harjoituksista ajantasainen tieto löytyy aina Lynxin omasta Nimenhuuto-palvelusta.

Kiintorastit

Lynx ylläpitää kiintorasteja Veikkolan urheilupuiston alueella sekä Sundsbergin viereisessä metsässä, jotka ovat vapaasti kaikkien (myös seuraan kuulumattomien) käytettävissä:

Lynxin ulkopuolista tarjontaa:

Yhteyshenkilöt

  • Kuntosuunnistus: Lauri Kleemola, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., +358 40 548 2372
  • Aikuisten ja nuorten suunnistuskoulu: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media