Lynx on strategiansa mukaisesti suunnistuksen kilpaurheiluseura ja tähtää mukaviin ja yhteisöllisiin suunnistuselämyksiin monipuolisen harjoittelun, valmennuksen ja kilpailujen kautta.

Toiminnan tavoitteena on tukea kilpasuunnistajien fyysistä, taidollista ja psyykkistä kehittymistä ja kasvupolku nuoresta kilpasuunnistajasta aina maailman huipulle asti.

Valmennustoiminnan piirissä ovat SM-ikäiset 15-vuotiaista aikuisten pääsarjaan. Valmennuksessa on omat ryhmät nuorille, naisille ja miehille, joiden harjoitukset- ja leirit ovat kuitenkin pääosin yhteisiä. Ryhmiin kuuluu yhteensä noin 30 urheilijaa. Osallistumme aktiivisesti pääkaupunkiseudun suunnistuksen akatemiatoimintaan- ja harjoituksiin.

Vahvuutemme on tiivis ryhmä, jossa nuoret kasvavat suoraan aikuisten toimintaan mukaan. Toiminta koostuu vuodenajan mukaan vaihtuvasta ohjelmasta, johon kuuluvat mm. taitoleirit, taitoharjoitukset, yhteiset nopeus- ja juoksutekniikkaharjoitukset sekä testaus ja asiantuntijaluennot.

Lue lisää Lynxin omasta harjoitus- ja valmennustoiminnasta sekä Lynxin tarjoamista harjoituspaketeista muille suunnistusseuroille.