Lynx auttaa aktiivisesti kouluja suunnistusopetuksen kanssa. Olemme keväisin mukana valtakunnallisilla Koulu kartalla -viikoilla, joiden yhteydessä viemme muutamaan maastoon rasteja ja julkaisemme näiden ratojen kartat tulostusta varten näillä sivuilla. Opettajien kannattaa tutustua Suomen Suunnistusliiton sivustoon www.koulukartalla.fi ja hyödyntää sieltä materiaalia (mm. valmiita videoita) omassa opetuksessaan.

Kevään 2024 Koulu kartalla -viikot huhtikuussa 2024

Lynxin huhtikuussa 2024 ylläpitämät metsärastit kahdeksassa eri paikassa on suunnattu noin luokille 3-6 (hieman riippuen luokkien suunnistuskokemuksesta) ja MOBO-radat soveltuvat noin luokille 5-9.

Oheisessa opettajan ohjeessa vinkkejä suunnistuksen opettamiseen Kirkkonummella luokille 0-9.

Aktiivisuuskisa!

Ehtiikö joku luokka kiertää kaikki paikat? Kaikille kartoille pääsee HSL:n busseilla ja samalla tulee kotiseutu tutuksi! 

Huom! Käykää rohkeasti myös muiden alueiden koululaisrasteilla! Bussit kulkevat päivisin keskustan, Veikkolan ja Masalan välillä ja uudet kulmat kotikunnasta on hyvä ottaa haltuun. Kenties samaan voi yhdistää jotakin muutakin aktiviteettia tai vierailua?
Kokeilkaa, kuinka monessa kahdeksasta maastosta ehditte käydä!

Kaikille näistä kahdeksasta vähintään seitsemässä eri paikassa suunnistamassa käyneille luokille Lynx tarjoaa huhtikuun loputtua mehujätskit! 

→ Opettajan tulee joko jakaa Instagramissa tai lähettää kunkin radan lähtöpaikalla oppilaiden kanssa otetut selfiet viimeistään 5.5.2024! 

→ Instagramiin mukaan #lynxkoulukartalla2024 ja sähköpostitoimitukset osoitteeseen suunnistuskoulu@lynx.fi

Kartat ratoineen kevään 2024 koululaisrasteille (luokat 3-6)

Opettaja! Lue ensin opettajan ohje, niin löydät luokallesi parhaiten soveltuvat kartat.

2.-30.4.

Gesterby

Heikkilä

Masala

Sundsberg

Veikkola

15.-30.4.

Bobäck (uusi kartta! radat valmistuneet 14.4.)

Kantvik (uusi kartta! radat valmistuneet 14.4.)

19.-30.4.

Sjökulla (uusi kartta! radat valmistuneet 16.4.)