Kansallinen suunnistuskilpailu ”Str8-keskimatka: prologi & finaali” Porkkalassa 18.9.2022

Sarjat ja osallistumismaksut

Sarjat: H/D 21, 35-85, 20, 18, 16, 14, 12, 12TR, 10RR

Osanottomaksut: H/D10-14 28 € (pelkkä prologi tai finaali 16€), muut sarjat 44€ (pelkkä prologi tai finaali 24€).

Huom.! Osanottomaksut sisältävät paikoitusmaksut / bussikyydityksen Tolsa-Porkkala -välille, ks. Saapuminen, pysäköinti, ja bussikuljetus -osio alempana.

Ilmoittautumiset

Sunnuntaihin 11.9. klo 24:00 mennessä käyttäen SSL:n IRMA-palvelua. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä tulospalveluun.
Ei jälki-ilmoittautumisia.

Matkat ja matkat lähtöön 

SSL:n lajisääntöjen keskimatkan ohjeaikojen mukaiset. Pääsarjoissa H/D21 aamupäivällä lyhennetyt keskimatkat.

Aamupäivän lähtöihin lyhyet siirtymät kilpailukeskuksesta. Iltapäivän lähtöihin on matkaa aikuisilla noin 2-3 km ja lapsilla (HD10-14-sarjat) alle 500 m.

Lähtöajat

Prologin lähdöt klo 10-12 välillä. Finaalin lähdöt klo 14-16:30.

Kilpailijat voivat valita oman lähtöaikalistasta Lynxin www-sivuilla (www.lynx.fi) tiistaista 13.9. klo 9 alkaen keskiviikkoon 14.9. klo 21 asti.

Lähtölistat ovat nähtävillä verkkosivuilta (lynx.fi) viimeistään pe 16.9.2022 klo 10 lähtien.

Kilpailuohjeet

Lopulliset kilpailuohjeet nähtävissä kilpailukeskuksessa. Alustavat kilpailuohjeet löytyvät www.lynx.fi lähempänä itse tapahtumaa.

Maasto

Kilpailualue on Porkkalan rannikon upeaa avokalliomaastoa. Suurimmat korkeuserot ovat noin 30 metrin luokkaa. Kulkukelpoisuus on pääsääntöisesti erittäin hyvää ja nopeaa. Maasto on ulkoilualuetta, jonne on muodostunut laajalti erilaisia polkuja ja uria, joten lapsillekin saadaan turvalliset radat aikaiseksi. Iltapäivän kisassa aikuisilla tarjolla maastoa, jossa ei ole tietääksemme kilpailtu koskaan!! Ks. karttapala alla ja maastokuvat kisasivuilla.


Kartta

Tulostekartta 8/2022 muovisuojuksessa, kartoittaja Mårten Boström. Mittakaava sarjoissa H/D50-85 ja H/D10-12 1:7500, muilla sarjoilla 1:10 000. Aamupäivän kartta on päivitetty 5/2022 ja iltapäivän kisassa uusi kartta 8/2022. 

Leimausjärjestelmä

Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava kilpailijan emit-numero. Väärällä emit-kortilla kilpaileminen johtaa suorituksen hylkäämiseen. Kilpailijoille, joille ei ole ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettu emit-numeroa, varaamme vuokrakortin, jonka saa infosta hintaan 5 €.  Palauttamattomista korteista peritään 70 €. Kilpailija on itse vastuussa emit-korttinsa toimivuudesta.

GPS-seuranta

Pyrimme järjestämään GPS-seurannan H/D21-sarjoissa. Järjestäjä voi velvoittaa H/D 21-sarjoissa GPS-laitteen kantamiseen suorituksen aikana. Jos urheilija laiminlyö GPS-laitteen käyttövelvoitteen seuraa tästä hylkääminen.

Kilpailukeskus

Navigointiosoite: Porkkalantie 1802, Kirkkonummi. Kilpailukeskuksen palvelut: Kahvila, wc, ei muksulaa.

Palkinnot

Kohdassa palkinnot: D/H 16-21 sarjoissa Str8-tuotepalkintoja, muissa sarjoissa arvontapalkintoja.

Saapuminen, pysäköinti, ja bussikuljetus kilpailukeskukseen

Porkkalanniemen ja Lähteelän alueella rajalliseen paikoitustilan ja kisaan osallistumisen mahdollistamiseksi ilman omaa autoa, järjestämme bussikyydityksen Tolsan juna-aseman liityntäpysäköinnistä kisakeskuksesen ja takaisin. Myös autolla voi ajaa Porkkalanniemeen (ks. lisätiedot alla), jolloin kilpailukeskukseen kertyy hieman kävelymatkaa.

Bussikyyditys tarjolla Tolsa-Porkkala välillä! Julkisilla liikennevälineillä pääsee näppärästi kisoihin, sillä bussien aikataulut synkronoidaan Tolsan juna-asemalle Espoon suunnasta saapuvien junien kanssa. Suosittelemme kisoihin saapumista bussikyyditystä hyödyntäen, sillä bussikyydillä pääsee aivan kilpailukeskuksen viereen ja välttyy ylimääräisiltä kävelyiltä. Varaathan paikkasi bussiin samalla kun varaat lähtöaikasi! Bussikyydityksen kesto n. 25 minuuttia / suunta. Ks. tarkemmat lisäinfot kisasivuilta!

Autolla saapuville: Autolla Porkkalanniemeen asti ajaville opastus alkaa Porkkalantien ja Kabanovintien risteyksestä Kirkkonummella, 7 km Tolsan juna-asemalta etelään. Opastus paikoillaan sunnuntaina 18.9 klo 08 alkaen. Opastuksesta ajoaika paikoitukseen n. 15 min. Tolsan aseman yhteydestä löytyy paikoitustilaa, jossa voi kerätä autokuntia kokoon. Paikoituksesta matkaa kilpailukeskukseen 1,4-2 km. Järjestäjien antamia ajo-ohjeita on ehdottomasti noudatettava, ja kävelethän tien vasenta reunaa kun siirryt kilpailukeskukseen.

Pyörällä saapuville: Kilpailukeskuksen Navigointiosoite pyöräilijöille: Porkkalantie 1802, Kirkkonummi 

Erityistarpeet: Mikäli kilpailuihin saapuminen edellä mainituin keinoin on syystä tai toisesta haastavaa, niin ota yhteyttä rainer.kujala@lynx.fi hyvissä ajoin ennen kisapäivää, niin pyrimme järjestämään paikoitusmahdollisuuden kilpailukeskuksen viereen.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskuksen palvelut: Kahvila, wc, ei muksulaa. Navigointiosoite: Porkkalantie 1802, Kirkkonummi.

Pukeutuminen ja peseytyminen:

Ei järjestettyä tilaa pukeutumiselle eikä pesupaikkaa. Porkkalan alueella ei ole virallisia uimarantoja, mutta vilvoittavaan veteen voi pulahtaa rantakalliolta. Hyvä uimataito tarpeen. 

Kuntosuunnistus

Kuntosuunnistusta ei järjestetä kilpailupäivänä.

Toimihenkilöt

Kilpailunjohtaja: Petri Savilahti (040 725 5818)

Ratamestariryhmä: Markku Hyvönen (pj.), Marko Närvä, Aleksi Leskinen
Tulospalvelun johtaja: Ville Koponen (ville@lynx.fi)
Tiedotus: Rainer Kujala (rainer.kujala@lynx.fi)
Kilpailun valvoja: Jorma Helin (Rasti Jyry)

Tartu ainutkertaisuuteen mahdollisuuteen ja suuntaa Porkkalan avokallioille!

Lynx ry.