Svenska sidor

Huhtikuussa järjestämme lasten ja nuorten suunnistusopetusta kahdessa ikäryhmässä: Hippo-suunnistuskoulun 5-9-vuotiaille yhdessä heidän huoltajiensa kanssa sekä suunnistuskoulun 10-14-vuotiaille omassa ryhmässään. Molemmat suunnistuskoulut kokoontuvat samanaikaisesti maanantaisin 8.-29.4. klo 18-19.30. Ryhmät kokoontuvat klo 17.45 ja lähdemme maastoon suunnistusharjoitusten pariin heti klo 18 jälkeen. (Ks. myös Lynxin suunnistuksen alkeiskurssi aikuisille ja yli 15-vuotialle toukokuussa!)

Osallistujien toivotaan ilmoittautuvan ennakkoon Suomisport-palvelussa alla olevien ohjeiden mukaisesti.

AikaPaikkaOsoite
8.4. VeikkolaVuorenmäen koulun liityntäpysäköinti
15.4. MasalaMasalan koulu
22.4. PikkalaKaapelitie 68 (Prysmianin tehtaan pysäköintialue)
29.4. EvitskogBjörkebergantie 69

Opastusta annetaan joka kerta sekä suomeksi että ruotsiksi. 

Mitä suunnistuskoulussa tehdään?

Suunnistuskoulussamme lapset oppivat suunnistuksen perustaidot luoden vankan pohjan lajin harrastamiselle. Suunnistuskoulun jälkeen heillä on mahdollisuus liittyä nuorten harraste- ja kilpailuryhmiin, jotka kokoontuvat tiistaisin. Suunnistuskoulussa opitaan mm.

  • karttamerkkejä
  • kartan suuntaaminen
  • oman olinpaikan määrittäminen
  • reittien suunnittelu

Lisäksi tietenkin nautimme yhdessä kavereiden kanssa metsässä juoksemisesta ja vaihtelevasta luonnosta! Harjoituksissamme on aina monipuolisesti erilaisia motoriikka- ja juoksuharjoituksia, toisinaan leimaus- tai ketteryysratoja sekä samalla mahdollisuus monipuoliseen yhdessäoloon. Pienimpien osallistujien kanssa leikimme joka kerralla. Jokainen harjoitus päättyy siihen, että osallistujat saavat pitää kartan ja viedä sen kotiin.

Ilmoittautuminen

* Hippo-suunnistuskoulu (5-9v) 

* Suunnistuskoulu (10-14v)

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: suunnistuskoulu@lynx.fi

PS. Syksyllä toteutamme uudet neljän kerran kurssit maanantaisin 12.8.-2.9.