Tervetuloa Uudenmaan avoimeen aluemestaruus-sprinttiin Kirkkonummelle keskiviikkona 4.5.2022. Kilpailu on avoin myös muiden alueiden suunnistajille, eikä osanotto edellytä Suunnistusliiton lisenssiä.

Löytötavarat ja noutamattomat mitalit

Löytötavaroita ja noutamatta jääneitä mitaleita voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta: annamari.tiitola@gmail.com

Järjestäjän tiedote 5.5.2022

Wiikintien päässä olevan kääntöpaikan kielletty alue aiheutti lukuisia hylkäyksiä, joista muutamat johtivat protestiin. Asia käsiteltiin tuomarineuvostossa, joka päätöksessään toteaa, että alue ei ollut yksiselitteinen.

Sallitun/kielletyn alueen erottava reunakivi ei jatku koko matkalta ja jättää siten tulkinnanvaraisuuden kielletyn/sallitun alueen välille maastossa. Selvyyden vuoksi alue olisi tullut merkitä nauhalla.

Koska jälkikäteen on mahdotonta sanoa ketkä ovat menneet sallitusta/kielletystä alueesta, tuomarineuvosto päätti että kaikki tästä kohdasta hylätyt kilpailijat on hyväksyttävä.

Kaikkien tästä alueesta hylättyjen kilpailijoiden tulokset on hyväksytty ja mukana tulosluettelossa. Mikäli kilpailijalla oli useampi rikkomus eri alueilta, hylkäävä päätös pysyy voimassa, mikäli niistä ei ole kilpailuohjeiden mukaan määritellyssä ajassa erikseen valitettu.

Sääntöjen ja järjestäjän ratkaisujen tulkinta tuomarineuvoston kautta ei kisatilanteessa tietenkään ole mukavaa, joten pahoittelemme tilanteesta aiheutunutta mielipahaa ja otamme tästä opiksi tuleviin koitoksiin.

Kilpailuinfo

Kahvion menu