Lynx hakee seurakoordinaattoria

Kaksikielinen suunnistusseura Lynx haluaa laadukkaalla ja ohjatulla toiminnalla lisätä lasten ja nuorten harrastajamääriä ja -ryhmiä. Päämääränä on tavoittaa entistä suurempi joukko lapsia ja heidän perheitään, saada heidät matalalla kynnyksellä lajin pariin sekä pitää lapset ja nuoret aiempaa paremmin lajin parissa.

Laajeneva ja monipuolistuva seuratoiminta edellyttää osa-aikaisen seurakoordinaattorin toimea. 

Toimenkuvaan kuuluu sekä pitkän että lyhyen aikavälin toiminnan suunnittelua, tehtävien organisointia ja järjestelyä kaikilla lasten ja nuorten harrastajaryhmien tasoilla. 

Seurakoordinaattori suunnittelee ja koordinoi mm.
– lasten ja nuorten harjoituksia ja viikkotoimintaa yhdessä ohjaajien kanssa ympäri vuoden
– Koulu kartalla -tapahtumia Kirkkonummella
– muita erikseen sovittavia seuran yhteisiä tapahtumia, kuten perheseikkailuja ja yhteistyötapahtumia

Lisäksi seurakoordinaattori
– viestii lasten ja nuorten tapahtumista seuran some-kanavissa
– toimii Suunnistuskoulun ja Tunturi-Ilvesten vastuuvetäjänä
– tukee tarvittaessa muissa tapahtumien toteutuksissa

Etsimme tehtävään lasten ja nuorten kanssa toimeen tulevaa, reipasta, suunnistustaustaista ja ajokortillista henkilöä. Ratasuunnittelu- ja some-kanavien tuntemus katsotaan eduksi. Seuran kaksikielisyyden vuoksi kielitaitovaatimukset ovat suomi ja ruotsi, englanti katsotaan eduksi. Tehtävä on osa-aikainen noin 12-15 tuntia/viikko ja sen tarkka sisältö sovitaan valitun henkilön kanssa erikseen.

Tehtävä alkaa 1.3.2024 ja on 31.5.2024 asti määräaikainen jatkuen sen jälkeen vakituisena, mikäli seuralle myönnetään OKM:n seuratoiminnan kehittämisavustus (päätös huhtikuussa). Korvaus noin 20 €/tunti, sovitaan erikseen valitun henkilön koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuen. Korvaus laskutuksella tai verokortilla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 11.2.2024 mennessä osoitteeseen puheenjohtaja@lynx.fi . Lisätietoja Petri Savilahti 040 7255 818.