Suunnistavan Uudenmaan lasten ja nuorten suunnistuksen Kompassi-tapahtumasarjan kauden avaus järjestetään Kirkkonummen keskustassa keskiviikkona 26.4.2023 klo 17.00 alkaen.

Kompassitapahtumassa noudatetaan Suunnistuksen lajisääntöjä niiltä osin kuin näissä säännöissä määrätään sekä järjestäjän ohjeita.

Tervetuloa lasten ja nuorten matalan kynnyksen suunnistustapahtumaan!

Tapahtumakutsu myös pdf-muodossa

Tapahtumakeskus ja paikoitus

Tapahtumakeskus on kerhotalo Lyanin pihalla. Tapahtumakeskuksessa on kahvio, info, WC ja ensiapu. Peseytymismahdollisuutta ei ole. Tapahtumassa ei ole sisätiloja käytössä.

Paikoitus Kirkkonummen keskusurheilupuiston parkkipaikalle, josta viitoitus tapahtumakeskukseen.

Opastus Kirkkonummentien ja Vanhan Rantatien risteyksestä, jonka vieressä paikoitus on.

Paikoituksen navigointiosoite: Vanha Rantatie 8, 02400 Kirkkonummi. Paikoitus on maksuton.

Paikoituksesta on viitoitusta pitkin matkaa noin 600 metriä tapahtumakeskukseen. Kilpailukeskuksesta on lähtöön matkaa noin 1 km.

Sarjat

Kultakompassi: H14D14
Hopeakompassi: H12, D12
Hopeakompassi: H12TR, D12TR
Pronssikompassi 10 v: H10D10
Pronssikompassi 10 v: H10RR, D10RR
Pronssikompassi 8 v: H8RRD8RR
ForFun-sarja: Rastiralli
ForFun-sarja: Point2Run

RR = rastireittirata: maastossa on yhtenäinen nauha, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen.

TR = tukireittirata: on sama nauha kuin RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse aivan sen varrella. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.

ForFun-sarjat:
ForFun-sarjoihin osallistuminen ei vaadi kilpailulisenssiä, eikä ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautuminen tapahtumapaikalla infossa. Radan voi kiertää yksin tai yhdessä. Tuloksia ei julkaista, mutta halutessaan saa tulosteen omasta ajasta.

Rastiralli: Toiminnallinen suunnistusrata perheen pienimmille kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Point2Run: Helppo n. 2 km toiminnallinen suunnistus. Sekä perheen pienimpien Rastiralli että hieman isompien Point2Run lähtevät omasta toimintapisteestään, joka on ihan kilpailukeskuksen tuntumassa.

Ilmoittautuminen

Kulta-, hopea- ja pronssikompassisarjoihin osallistuminen edellyttää, että suunnistajalla on kilpailulisenssi. Kilpasarjoihin ilmoittaudutaan IRMA-palvelun kautta.  Ilmoittautumisten oltava perillä viimeistään 23.4.2023 kello 24.00 mennessä.

ForFun-sarjoihin voi ilmoittautua ennakkoon IRMA-palvelun kautta (jos on olemassaoleva lisenssi) tai paikan päällä infossa (jos ei lisenssiä). ForFun-sarjoihin osallistuminen ei edellytä lisenssiä.

Osanottomaksut

Kulta-, hopea- ja pronssikompassisarjat 10 €/hlö. Maksut ilmoittautumisen yhteydessä IRMA-palvelussa.

ForFun-sarja Point2Run 5 €/hlö tai 10 €/yhdessä kulkeva ryhmä. Osanottomaksut maksettava samanaikaisesti ilmoittautumisen yhteydessä IRMA:ssa tai paikan päällä. Maksutavat ovat MobilePay, maksukortti ja käteinen.

ForFun-sarja Rastiralli on maksuton.

Maasto

Lapsille turvallinen ja mukava suunnistusalue, joka sisältää paljon selkeitä ja johdattelevia maastokohteita. Kulkukelpoisuus on pääosin hyvä. Suurimmat korkeuserot noin 20 metriä.

Matkat

Keskimatkat. Tarkemmin tapahtumaohjeessa, joka julkaistaan tapahtumaviikolla.

Leimaustapa

Käytössä on EMIT-leimausjärjestelmä. Mikäli kilpailija ei ilmoita emit-numeroaan ilmoittautumisen yhteydessä, järjestäjä varaa vuokrakortin. Vuokrakortin nouto infosta ennen lähtöä hintaan 5 €.

Lähdöt

Käytössä on vapaat lähtöajat klo 17.00-19.00 (ForFun-sarjoissa klo 17.30-19.00). Ruuhkan välttämiseksi tapahtumasivuilla Kompassitapahtuma 26.4.23 ilmoitetaan suositeltavat seurakohtaiset lähtöaikaikkunat. Matkaa tapahtumakeskuksesta lähtöön on noin 1 km.

Kilpailuohje

Alustava kilpailuohje julkaistaan tapahtumasivuilla Kompassitapahtuma 26.4.23.

Kartta

Suunnistuskartta mittakaava 1:7 500, päivitys 2023, tulostekoko A4/A5. Kartta on muovisuojuksessa.

Opastus ja paikoitus

Opastus Kirkkonummentien ja Vanhan Rantatien risteyksestä, jonka vieressä paikoitus on. Paikoituksen osoite: Vanha Rantatie 8, 02400 Kirkkonummi. Paikoituksesta on kilpailukeskukseen matkaa noin 600 metriä.

Tulokset ja Cup-pisteet

Osakilpailun tulokset sarjoittain löytyvät kilpailun aikana tapahtumasivuilla Kompassitapahtuma 26.4.23. Lopulliset Cup-tulokset julkaistaan kilpailun jälkeen, jolloin tuloksissa huomioidaan alueen ulkopuoliset kilpailijat sekä FSO-seurojen kilpailijat.

Vastuuhenkilöt

Tapahtumajohtaja: Kim Åström 040 845 3072 (kim.v.astrom at gmail.com)
Ratamestari: Aleksi Leskinen
ForFun-vastaava: Anna Ojapalo
Lähtö: Tony Hellstedt
Tulospalvelu ja maali: Rainer Kujala
Info: Marianne Rojo
Valvoja: Juha Miettinen

Tervetuloa!