Aikuisten suunnistuskoulu
Kevät 2021
Tervetuloa mukaan!

Kompassicup 2021  
Veikkolassa 
Kilpailuinfo

Kissojen Yö 2020
Lisätiedot

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

LYNX LYHYESTI

Lynx perustettiin Kirkkonummelle vuonna 1971 ja siitä lähtien keltamustat värit ovat olleet tuttu näky suunnistuskilpailuissa, -harjoituksissa ja -leireillä eri puolilla Suomea ja maailmaa.

Lynx on aina ollut vahva nuorten seura. Junioritoimintamme on yksi pääkaupunkiseudun aktiivisimmista: suunnistuskouluun ilmoittautuu joka kevät kymmeniä lapsia vanhempineen, kaikki tarjolla olevat aloituspaikat menevät kuin kuumille kiville ja yleensä mukaan onnistutaan sullomaan jokunen extrakin. Lisäksi suunnistuskoulusta seuraava vaihe, Vauhti-Ilvekset, koostuu niinikään kymmenistä reippaista lapsukaisista.

Ensimmäisen Suomen mestaruuden toivat oman seuran kasvatit vuonna 1981, minkä jälkeen lynxiläiset ovat metsästäneet mitaleja ansiokkaasti SM- ja MM-tasolla ja erityisesti suurissa nuorisoviesteissä. Viime vuosina seuran menestys aikuisten huippusuunnistuksessa on ollut hyvässä nousuvireessä. Lynx onkin nyt totuttu näkemään mm. Jukolanviestin ja Venlojen viestin kärkikahinoissa. Menestystä on tullut myös SM-viesteissä ja Ruotsin maailmankuuluilla viestiareenoilla.

Lynx tunnetaan myös perheiden seurana. Mukana kisamatkoilla on yleensä koko perhe. Pienimmät lähtevät kisailemaan heti, kun pää näkyy heinikosta - monesti aiemminkin. Monessakohan seurassa on perheitä, joissa suunnistetaan kolmessa sukupolvessa?

Suunnistusta voi harrastaa, vaikka kilpaileminen ei houkuttele. Lynx järjestää yrityksille ja yhteisöille räätälöityjä suunnistus- ja ulkoilupäiviä sekä koulutusta. Tilaisuudet ovat oiva tapa kasvattaa yhteishenkeä ja samalla tutustuttaa työntekijät hyvään kuntoilumuotoon.

Lynxiläisiin voi rohkeasti ottaa yhteyttä, mikäli suunnistusharrastus kiinnostaa. Meiltä saa myös Kirkkonummen karttoja, joista on iloa luonnossa liikkujille, vaikkei niitä rasteja haluaisikaan hakea. Yhteystiedoista löytyy vastuuhenkilöiden tiedot, joten rohkeasti vaan kyselemään!

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media